«Με βίαζε βάναυσα επί 4 ώρες. Νόμιζα θα με σκότωνε»: Ο Armie Hammer αντιμέτωπος με πολύ βαριές κατηγορίες

19.03.2021
«Με βίαζε βάναυσα επί 4 ώρες. Νόμιζα θα με σκότωνε»: Ο Armie Hammer αντιμέτωπος με πολύ βαριές κατηγορίες
Σάλος έχει προκληθεί από τους ισχυρισμούς νεαρής κοπέλας που κατακεραυνώνει τον διάσημο ηθοποιό. Τον λόγο έχει τώρα πια η δικαιοσύνη.

Μια νεαρή γυναίκα 24 ετών, η Effie Angelova έδωσε μια συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της οποίας κατήγγειλε ότι το 2017 ο Armie Hammer τη βίασε με βάναυσο τρόπο, ενώ εξήγησε ότι οι δυο τους είχαν σεξουαλικές σχέσεις από το 2016, όταν και γνωρίστηκαν μέσω Facebook, μέχρι το 2020.

Για την ιστορία τον καιρό αυτό, ο Hammer ήταν παντρεμένος με τη γνωστή παρουσιάστρια, επιχειρηματία και Influencer Elizabeth Chambers [φωτό κάτω] με την οποία έχουν δυο παιδιά και χώρισαν και τυπικά το 2020.

Όταν γνώρισε τον Hammer, η Angelova [φωτό κάτω] ήταν 20 ετών και, όπως υποστηρίζει η σχέση τους "εξελίχθηκε πολύ γρήγορα με έντονα συναισθήματα και από τις δυο πλευρές".

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός την κακοποίησε ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά με την "κορύφωση" να έρχεται στο γεγονός που καταγγέλει το 2017 όπου "ο Armie Hammer τη βίαζε βάναυσα για πάνω από τέσσερις ώρες".

Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν και άλλες πράξεις βίας που έγιναν παρά τη θέλησή της: "Χτυπούσε τα πέλματα με το μαστίγιο και το κεφάλι μου στον τοίχο". "Σε αυτές τις τέσσερις ώρες, πάλευα για να ξεφύγω. Νόμιζα ότι ήθελε να με σκοτώσει. Στό τέλος έφυγε χωρίς να νοιαστεί καθόλου για την κατάστασή μου", συμπλήρωσε η Angelova με τη δικηγόρο της, Gloria Allred να εξηγεί ότι η πελάτισσά της έχει αποδεικτικά στοιχεία για όσα ισχυρίζεται, τα οποία και θα προσκομίσει στο δικαστήριο όταν της ζητηθούν.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος το ηθοποιού υποστηρίζει ότι η αλληλογραφία των δύο πλευρών, την οποία θα προσκομίσει στο δικαστήριο, αποδεικνύει περίτρανα πως ό,τι συνέβη μεταξύ τους ήταν απόλυτα συναινετικό, ενώ υποστηρίζει ότι στα άκρα έφτασαν επειδή εκείνη το ήθελε.

«Δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις του κυρίου Hammer να εκθέσει τα φετίχ της κυρίας Angelova, ούτε τις kinky σεξουαλικές ορέξεις της, όμως τώρα που πέρασε την όλη κατάσταση σε άλλο επίπεδο, δημοσιοποιώντας πράγματα η ίδια, δεν έχει άλλη επιλογή», εξηγεί ο συνήγορος του ηθοποιού προσθέτοντας ότι υπάρχουν όλες οι συνομιλίες του με την κοπέλα, αλλά και όλες τις άλλες σεξουαλικές παρτενέρ του, που αποδεικνύουν απλά πως "όλα όσα συνέβησαν ήταν απόλυτα συναινετικά και είχαν συζητηθεί και συμφωνηθεί εξ αρχής".

Τον περασμένο Ιανουάριο το όνομα του Hammer είχε εμπλακεί σε ένα τεράστιο σκάνδαλο όπου ουκ ολίγες γυναίκες παρουσίασαν μηνύματα που αντάλλαξαν μαζί του που είχαν ως βάση ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις που κυμαίνονταν από βιασμό μέχρι κανιβαλισμό!

Μία περίτπωση όπου "Οι 50 αποχωρώσεις του Γκρι" στράβωσαν; Θα φανεί!