Οι συγκινητικές ιστορίες πίσω από τα tattoo 7 διάσημων γυναικών

07.02.2021
Οι συγκινητικές ιστορίες πίσω από τα tattoo 7 διάσημων γυναικών
Όταν βλέπουμε σε κάποιον ένα τατουάζ δεν ξέρουμε ποτέ τι σημαίνει για αυτόν. Και οι celebrities δεν αποτελούν εξαίρεση. Ένα μικρό αστεράκι μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα αγαπημένο πρόσωπο, ενώ μια φαινομενικά συνηθισμένη λεζάντα, ενδεχομένως τους υπενθυμίζει ότι πρέπει να σέβονται αυτά που έχουν περάσει. Ολόκληρες ιστορίες αγώνων, απωλειών, οικογένειας και σκληρής δουλειάς μπορούν να προβληθούν σε απλά αλλά εκφραστικά τατουάζ. Μεταξύ όλων αυτών, θα σου αποκαλύψουμε παρακάτω τις ιστορίες πίσω από τα tattoo 7 διάσημων γυναικών

Chrissy Teigen

Το διάσημο μοντέλο και ο σύζυγός της έχασαν τον γιο τους τον Σεπτέμβριο του 2020 τον οποίο επρόκειτο να τον ονομάσουν Jack. Κάποια στιγμή αργότερα η Chrissy τίμησε το μωρό τους με ένα τατουάζ με το όνομά του στον καρπό της.

Dua Lipa

Το τατουάζ που λέει «Sunny Hill» ήταν το πρώτο και πιο ξεχωριστό τατουάζ που έκανε η Dua Lipa. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι το όνομα της γειτονιάς της στο Κόσοβο όπου μεγάλωσαν οι γονείς της. Αυτό είναι το μέρος που αισθάνεται σαν το σπίτι της η Dua.

Lady Gaga

Το σκίτσο αυτού του τατουάζ σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον Tony Bennett. Η Lady Gaga το έκανε για να τιμήσει το κοινό τους άλμπουμ αλλά και τη φιλία τους. «Χτύπησε» τατουάζ ακόμη και την υπογραφή του κάτω από την τρομπέτα.

Κesha

Η Kesha έκανε αυτό το τατουάζ που γράφει «Live Free» μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ Rainbow. Πριν όμως από αυτό, όπως έχει η ίδια πει, είχε περάσει δύσκολα κατά την περίοδο της απεξάρτησής της και ήρθε σε ρήξη για μεγάλο διάστημα με τον παραγωγό της Dr. Luke. Λέει ότι αυτό είναι ένα θετικό μήνυμα για τον εαυτό της.

Miley Cyrus

Το «Just Breath» το «χτύπησε» προς τιμήν των παππούδων της που είχαν καρκίνο του πνεύμονα και του στενού της φίλου που είχε κυστική ίνωση. Όλοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Αυτό το τατουάζ είναι εκεί για να υπενθυμίζει στη Miley ότι δεν πρέπει τίποτα να θεωρεί δεδομένο.

Lucy Hale

Η ηθοποιός έκανε το ίδιο τατουάζ με την αδερφή της. Λέει «σ 'αγαπώ» και συμβολίζει τη δυνατή σχέση τους. Είναι γραμμένο με τον γραφικό χαρακτήρα των γιαγιάδων τους με τις οποίες ήταν πολύ κοντά και αγαπιόντουσαν πολύ.

Paris Jackson

Η κόρη του Βασιλιά της Ποπ έχει 3 τατουάζ αφιερωμένα στον μπαμπά της. Το «Bad» [λλ'ατω] αντιπροσωπεύει τον τίτλο και το στυλ του άλμπουμ του. Έχει επίσης «χτυπήσει» το πρόσωπό του και τις λέξεις «Apple Head», το παρατσούκλι που χρησιμοποιούσε για τον μπαμπά της.