Μητέρα ξανά η Βάνα Μπάρμπα - Υιοθέτησε δυο αγόρια από το Πακιστάν

06.02.2021
Μητέρα ξανά η Βάνα Μπάρμπα - Υιοθέτησε δυο αγόρια από το Πακιστάν
Η θλιβερή ιστορία των παιδιών συγκίνησε την ελληνίδα ηθοποιό, η οποία, πλέον ανέλαβε επίσημα την προστασία τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών, η Βάνα Μπάρμπα ορίστηκε επίτροπος δύο ανήλικων αγοριών, σύμφωνα με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόκειται για δυο αγόρια, ηλικίας 16 και 14 ετών, πακιστανικής καταγωγής, τα οποία έμειναν ορφανά μετά τη δολοφονία της Ελληνίδας μητέρας τους από τον Πακιστανό πατέρα τους.

Το μεγαλύτερο από τα δύο παιδιά, ο Ναζίρ, δεν ζει στην Ελλαδα. Το αγόρι μεγαλώνει στο Πακιστάν με τους συγγενείς του πατέρα του. Ο μικρότερος, ο Φαζάλ, ζει στη χώρα μας και συγκεκριμένα με τον πατέρα του και τη φιλιππινέζα σύντροφό του, από το 2011 που πέθανε η μητέρα του.

Όπως διαβάζουμε, ο πατέρας των παιδιών δολοφόνησε τη μητέρα τους, όμως πρωτόδικα είχε αθωωθεί. Το Δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο τον έκρινε ένοχο και πριν από δύο χρόνια, καταδικάστηκε και οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου εκτίει ποινή ισοβίων.

Από τότε που το αγόρι ήταν 5 ετών, η Βάνα Μπάρμπα είχε συγκινηθεί από την ιστορία της οικογένειας και είχε σταθεί αμέσως στο πλευρό τους.

Πρόσφατα, φαίνεται ότι κατέθεσε σχετική αίτηση στην εισαγγελεία Ανηλίκων και το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, «με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού», τη διόρισε επίτροπο των παιδιών.

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της γνωστής πρωταγωνίστριας ξεκινά.

Να θυμίσουμε ότι η Βάνα Μπάρμπα έχει μία κόρη, τη 18χρονη Φαίδρα, η οποία ακολουθεί στα βήματα της μητέρας της, ως προς το modeling και τη... γοητεία!