Άγριες Μέλισσες: Κι όμως, ο Προύσαλης και η Ρίζω παντρεύτηκαν, αν και με το ζόρι! [video]

02.02.2021
Άγριες Μέλισσες: Κι όμως, ο Προύσαλης και η Ρίζω παντρεύτηκαν, αν και με το ζόρι! [video]
Οι εξελίξεις "τρέχουν" στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες!

Ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που δεν είναι ακριβώς ζευγάρι αλλά όλοι θα τους ήθελαν μαζί είναι, χωρίς αμφιβολία, η Ρίζω και ο Προύσαλης από τις "Άγριες Μέλισσες".

Το φιλί που αντάλλαξαν κατά λάθος το βράδυ της Πρωτοχρονιάς [φωτό επάνω] αναπτέρωσε τις ελπίδες των fans τους, όμως οι σεναριογράφοι επιμένουν να τους κρατούν σε ελαφρύ "πάγο" με έντονα στοιχεία δεσίματος και ενδιαφέροντος, ωστόσο. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που τους βλέπουμε να λειτουργούν ως ζευγάρι κανονικό χωρίς, όμως, να είναι, στην ουσία. Ακόμη και η "πεθερά" κυρά Δέσπω δεν κρύβει τη "λαχτάρα" της για αυτό το σμίξιμο.

Και ενώ οι σεναριογράφοι δεν τους βάζουν τα στέφανα, φαίνεται πως κάποιος άλλος αποφάσισε να το κάνει γι' αυτούς. Ο λόγος για τον Νίκο Λεκάκη, ο οποίος ερμηνεύει τον Άγγελο Φαναριώτη στη σειρά.

Είδε και αποείδε, λοιπόν, ο νεαρός και αποφάσισε να τους στεφανώσει ο ίδιος τους αγαπημένους συναδέλφους του. Και για την περίσταση, χρησιμοποίησε στέφανα... εναλλακτικά!

Ιδού το βίντεο που μοιράστηκε χθες ο Ενομοτάρχης, κατά κόσμον, Γιώργος Σουξές, με τη Ρίζω του, a.k.a. Ελένη Καρακάση, να καμαρώνει (με το γνωστό της ύφος) στο πλευρό του.

Προς το παρόν, ιδού τι θα δούμε στο σημερινό [2/2/2021] επεισόδιο

  • Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης, για όσα πέρασε στη φυλακή, της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους.
  • Ο Κωνσταντής, προς έκπληξη όλων, θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της. Τι θα συμβεί όταν τους πιάσει ο Νικηφόρος στα πράσα;
  • Η Ουρανία, παρά τη διαφωνία με τον Κυριάκο, κλείνει τη συμφωνία με τον Τσαμπαρδή και μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα ξεκινάνε να στήσουν τη βιοτεχνία στο σπίτι της.
  • Ο Δούκας, ενώ προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι βασιλιάς του κάμπου, θα βρεθεί μπροστά στον Θέμελη.
  • Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζωρζέτ, προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης.
  • Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρούνε κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη, όταν η εμφάνιση κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω.