«Άγριες Μέλισσες»-Γιώργος Σουξές: Θα παραμείνει σύμμαχος της Ελένης ο τηλεοπτικός Προύσαλης; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:57
16/10/2020

«Άγριες Μέλισσες»-Γιώργος Σουξές: Θα παραμείνει σύμμαχος της Ελένης ο τηλεοπτικός "Προύσαλης";

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε αποκαλύψεις προέβη ο Γιώργος Σουξές σχετικά με την εξέλιξη του σεναρίου της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». 

Ο τηλεοπτικός "Προύσαλης" απάντησε σε όλα τα καυτά ερωτήματα του Γιάννη Βίτσα για λογαριασμό του 7 ΜΕΡΕΣ TV και μας έδωσε πικάντικες λεπτομέρειες για τις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1. 

Η δικαιοσύνη που κουβαλά ο χαρακτήρας που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες, η σχέση του με τους Ελένη Σταμίρη και Δούκα Σεβαστό αλλά και το φλερτ με τη Ρίζω. 

Όλα όσα είπε ο Ενωμοτάρχης: 

Στα επόμενα επεισόδια οι ιστορίες των ηρώων της σειράς μεταφέρονται έξι χρόνια αργότερα στο 1965. Πώς ήταν αυτή η εξαετία για τον Προύσαλη;

Έχουν περάσει όντως έξι χρόνια. Οι ήρωες στο Διαφάνι ζουν τη δική τους καθημερινότητα προσπαθώντας να συνεχίσουν φυσιολογικά τη διαδρομή τους. Δυστυχώς όμως η ζωή έχει εκπλήξεις και αναταράξεις. Και σας υπογράφω ότι δεν πρόκειται να ησυχάσει καθόλου η ζωή του Προύσαλη.

Θα παραμείνει σύμμαχος της Ελένης;

Προσπαθεί να είναι δίκαιος. Είναι σύμμαχός της. Βέβαια η Ελένη είναι καταδικασμένη. Όταν εκτίσει την ποινή της όμως δε θα την αντιμετωπίσει ως δολοφόνο.

Θα έρθει απέναντι από το Δούκα όταν εκείνος επιστρέψει ξανά στο χωριό;

Θα είναι πάντοτε απέναντι στο Δούκα γιατί δεν τηρεί τους νόμους. Προσπαθεί να έχει ίδιον όφελος με όποιο μέσο μπορεί. Αυτό τον φέρνει σε αντιπαράθεση μαζί του.

Θα συμμαχήσει με όσους δε θέλουν την επιστροφή του Δούκα στο Διαφάνι;

Όχι. Δεν συμμαχεί με κανένα. Προσπαθεί να είναι δίκαιος πάντα.

Με τη Ρίζω θα ευοδωθεί το φλερτ που υπήρχε μεταξύ τους;

Ο Προύσαλης δεν είναι χαζός. Βλέπει ότι η Ρίζω τον γύρω φέρνει. Έχει όμως δεσμό στη Λάρισα.

Τι αγαπάτε στις Άγριες Μέλισσες;

Με φέρνουν σε επαφή με τις αναμνήσεις μου όταν ήμουν παιδί και επισκεπτόμουν με τους γονείς μου το χωριό μου. Έχω εικόνες από το καφενείο, τους δρόμους, τα χωράφια τον τρόπο που συμπεριφερόντουσαν οι κάτοικοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ