Julia Roberts: Δεν φαντάζεσαι τον όρο που έβαλε για να εμφανιστεί ως guest στα "Φιλαράκια"

01.02.2021
Julia Roberts: Δεν φαντάζεσαι τον όρο που έβαλε για να εμφανιστεί ως guest στα "Φιλαράκια"
Όσα αποκάλυψε ο παραγωγός της σειράς σχεδόν 25 χρόνια μετά

Τα Φιλαράκια είναι από τις πιο πολυαγαπημένες σειρές όλων των εποχών και πέρα από τους έξι κεντρικούς ήρωες, πολλοί ήταν οι γνωστοί stars που έκαναν guest συμμετοχές σε μερικά επεισόδια. Ανάμεσά σε αυτούς, ήταν και η Julia Roberts, η οποία που πήρε μέρος σε ένα διπλό επεισόδιο το 1996 με τίτλο "The One After the Superbowl".

Δες και αυτό: Kristen Stewart: Δες την ως πριγκίπισσα Diana στη νέα της ταινία

Η ηθοποιός είχε υποδυθεί μια πρώην συμμαθήτρια του Chandler Bing. Αυτό που δε γνωρίζαμε μέχρι τώρα, είναι ότι η Roberts είχε βάλει μια αληθινή δοκιμασία στο Matthew Perry προκειμένου να δεχτεί να συμμετάσχει στη σειρά, σύμφωνα με τον συμπαραγωγό της σειράς Kevn Bright. Πιο συγκεκριμένα, το αίτημα προς την Julia Roberts το έκανε ο ίδιος ο Matthew Perry στέλνοντάς της ένα γραπτό μήνυμα και εκείνη του απάντησε "γράψε μου ένα επιστημονικό άρθρο για την κβαντική φυσική και θα το κάνω". "O Matthew το έγραψε το άρθρο και της το έστειλε με φαξ την επόμενη μέρα", είπε ο Bright.

Αυτό το είδες; Pamela Anderson: Παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της πριν από έναν μήνα και τώρα βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες

Στο ίδιο επεισόδιο, είχαν εμφανιστεί οι Brooke Shileds, Chris Isaak και Jean Claude Van Damme.