Η Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει γιαγιά: Ιδού ο εγγονός της (στην κοιλιά της μαμάς του)

28.01.2021
Η Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει γιαγιά: Ιδού ο εγγονός της (στην κοιλιά της μαμάς του)
Του παιδιού της το παιδί περιμένει η δημοφιλής δημοσιογράφος και η συγκίνησή της δεν περιγράφεται.

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει τρεις κόρες τις οποίες υπεραγαπά. Την Εύα και τις Δίδυμες Μαρίνα και Ευτυχία. Έχασε τον σύζυγό της και πατέρα των κοριτσιών πολύ νωρίς και, στην ουσία, τις μεγάλωσε μόνη της. Η σχέση και των τεσσάρων είναι πολύ στενή και όλες καμαρώνουν γι' αυτό.

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της οικογένειας ξεκινά σε λίγους μήνες καθώς η Μαρίνα, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία τα τελευταία χρόνια, είναι έγκυος.

Διανύοντας τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Μαρίνα παρουσίασε στον κόσμο όλο τον Έκτορα (Ettore, αναφέρει συγκεκριμένα καθώς το κείμενο που συνοδεύει το υπερηχογράφημα που μοιράστηκε είναι γραμμένο στα αγγλικά και ο μπαμπάς του παιδιού, όπως μάθαμε από το κείμενο της μέλλουσας "χαζογιαγιάς", είναι Ιταλός)

Εφόσον, λοιπόν, πήρε το "πράσινο" φως, το ανακοίνωσε με τη σειρά της και η πανευτυχής γιαγιά to be, Πόπη Τσαπανίδου.

"Παιδιά, θα γίνω μάνα, ξανά", γράφει στην ιστορία που ανήρτησε, η οποία, στην ουσία οδηγεί στο κείμενο που αφιέρωσε στα νέα δεδομένα της οικογένειάς της. Συγινεί ιδιαίτερα με τα όσα γράφει όμως εμείς θα μεταφέρουμε ο μήνυμα που στέλνει στον γαμπρό της Έχει πολλή πλάκα και... τα λέει όλα:

"Υ.Γ. Vitto το μωρό μου, το μωρό σας και τα μάτια σου μην σε σφάξω στο γόνατο αγόρι μου! Με αγάπη το λέω (αλλά ας υπάρχει και καταγεγραμμένο στα πρακτικά λολ)".

Με το καλό το μωράκι!