Έρρικα Πρεζεράκου: Η Παναγία με έσωσε - Η εικόνα και τα λόγια που συγκινούν

26.12.2020
Έρρικα Πρεζεράκου: Η Παναγία με έσωσε - Η εικόνα και τα λόγια που συγκινούν
Η ελληνίδα αθλήτρια είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα το περασμένο καλοκαίρι και είναι σίγουρη πως σώθηκε από θαύμα.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι καθώς λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της. Το ατύχημα συνέβη στην Κύθνο ενώ κολυμπούσε, με την προπέλα του φουσκωτού σκάφους να την χτυπάει, προκαλώντας της σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό της χέρι. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά το μικρό της δάχτυλο δεν διασώθηκε, όχι όμως και ο παράμεσός της που αποκαταστάθηκε.

Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό το περιστατικό πολλές φόρές, όμως η χθεσινή της ανάρτηση σχετικά ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

Δυο φωτογραφίες μοιράστηκε η Έρρικα, ανήμερα Χριστουγέννων, και μαζί με αυτές μερικά λόγια από καρδιάς!

Το καλοκαίρι στις 7 Αυγουστου στο ατύχημα που είχα με τις προπέλες του σκάφους , ενοιωσα ότι έγινε ένα θαύμα και δεν σκοτώθηκα .
Ο Κωστας Σουμας @arias_kythnos και η γυναίκα του Ελενη που καθόντουσαν πίσω στο σκάφος και είδαν αυτό το θαύμα μου έστειλαν αυτή την εικόνα .. που με σώζει η Παναγία ... με την ηλιολουστη κόρη τους Αρια @a_for_aria ...
Βούρκωσα απο συγκίνηση . Τι όμορφοι άνθρωποι υπάρχουν
Να σας έχει ο Θεός κάλα..
Καλά Χριστούγεννα σε όλους .. πίστη και αγάπη ότι όλα πάνε και θα καλύτερα ..

Μετά τη δική της περιπέτεια, η Έρρικα Πρεζεράκου είχε συγκινήσει τον κόσμο με την έκκλησή της για βοήθεια προς την ανιψιά της, την 7χρονη Αναστασία, τη μάχη της οποίας για ζωή παρακολουθούμε όλοι εδώ και καιρό.