7 διάσημες κυρίες που έγιναν πρώτη φορά μαμάδες το 2020

19.12.2020
7 διάσημες κυρίες που έγιναν πρώτη φορά μαμάδες το 2020
Το 2020 είχε και ευχάριστες ειδήσεις. Αρκετές star έγιναν μητέρες αλλά κάποιες από αυτές πραγματοποίησαν αυτό το όνειρο για πρώτη φορά! Μερικές από αυτές τις διάσημες γυναίκες πράγματι ζουν ένα όνειρο αφού πέρασανα πολλές δυσκολίες μέχρι να το πραγματοποιήσουν. Ιδού 7 από τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ οι οποίες έγιναν μητέρες για πρώτη φορά μέσα στο 2020.

Katy Perry

Η Katy Perry συνέχιζε να εργάζεται και δίνει παραστάσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. (Ανακοίνωσε ακόμη και την εγκυμοσύνη της με ένα μουσικό βίντεο!). Οπότε σίγουρα πιστεύουμε ότι η προσπάθειά της για μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής δεν ήταν κάτι δύσκολο για την ίδια. H Katy Perry και ο Orlando Bloom υποδέχθηκαν την κορούλα τους στο τέλος Αυγούστου.

Chloë Sevigny

Η Chloë Sevigny, που κάποτε είχε πει ότι το μυστικό για το καλό δέρμα της είναι ότι δεν είναι μαμά, απέκτησε ένα μωρό στην ηλικία των 45 ετών. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη πόσο ευτυχισμένη ήταν όταν έβγαινε έξω με τα ρούχα της εγκυμοσύνης, έκανε σαφές ότι είναι πολύ χαρούμενη για αυτό που βιώνει σήμερα. «Το πιο περίεργο όταν είσαι έγκυος μέχρι τώρα», έλεγε η Chloë, η οποία γέννησε το παιδί του φίλου της Sinisa Mackovic «είναι να πρέπει να προσαρμοστείς όταν οι φίλοι σου που είναι μαζί σου είναι όλοι μεθυσμένοι και εσύ δεν μπορείς να πιεις», είπε στο People.

Felicity Jones

Αν η Felicity Jones μοιάζει με τους χαρακτήρες των Rogue One και Aeronauts, θα είναι μια kick-butt μαμά. Η ηθοποιός του Star Wars ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο του 2019 ότι θα γίνει μαμά, αλλά διατηρεί την προσωπική της ζωή τόσο κρυφή που δεν έχει καν λογαριασμούς στα social media. Ο γιος της ήλθε στον κόσμο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ashley Graham

Μία από τις αγαπημένες μας διάσημες σταρ το μοντέλο Ashley Graham, απέκτησε το πρώτο της μωρό, ένα αγοράκι, τον Ιανουάριο. Και πραγματικά ήταν μέσα στην τρελή χαρά βιώνοντας στο έπακρο όλες τις προκλήσεις της μητρότητας. Μοιράστηκε φωτογραφίες στα social από τη γέννηση του μωρού, το θηλασμό, κ.λπ. Bέβαια δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από μια συνεπή celeb, η είναι ερωτευμένη με το μικρό της αγόρι.

Cameron Diaz

Από το πουθενά, η Cameron Diaz ανακοίνωσε ότι αυτή και ο σύζυγός της Benji Madden έχουν μια κόρη με το όνομα Raddix, η οποία γεννήθηκε στις αρχές του Ιανουαρίου του 2020. Κανείς δεν την είδε έγκυο, αλλά μια πηγή είπε στο Ε! News ότι το ζευγάρι ήθελε ένα μωρό πολύ καιρό.

«Η Cameron δεν εργάζεται. Είναι αφοσιωμένη στο να είναι μια full time μαμά», ισχυρίστηκε η πηγή. «Νιώθει ότι έχασε πολύ χρόνο και πολύτιμα χρόνια δουλεύοντας αντί να είναι στο σπίτι. Τώρα είναι η ώρα της να είναι μαμά και το λατρεύει. Δεν κάνει καθόλου σχέδια για να γυρίσει στη δουλειά».

Sophie Turner

H τηλεοπτική Sansa Stark γέννησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Joe Jonas υπό άκρα μυστικότητα τον Ιούλιο του 2020 και δυο μήνες μετά, μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες της με... κοιλίτσα.

Η 34χρονη σταρ και ο σύζυγός της αποφάσισαν να ονομάσουν την κόρη τους, Willa. Οι φίλοι του GOT έχουν υπογραμμίσει, φυσικά από την πρώτη στιγμή, τον συσχετισμό του ονόματος με τη δημοφιλή σειρά που έριξε αυλαία τον Μάιο του 2019, καθώς έχουμε δει τουλάχιστον δυο μικρότερους χαρακτήρες με αυτό το όνομα σε αυτή.

Gigi Hadid

Η 25χρονη καλλονή γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Σεπτέμβρη του 2020. Την "υψηλή άφιξη" ανακοίνωσαν λίγες μέρες αργότερα τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφό της, Zayn Malik, ο οποίος δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του.