Πασίγνωστη τραγουδίστρια παρέβλεψε το lockdown και έκανε πάρτυ γενεθλίων

01.12.2020
Πασίγνωστη τραγουδίστρια παρέβλεψε το lockdown και έκανε πάρτυ γενεθλίων
Στις αναρτήσεις της στα social media έγραψε "συγγνώμη"

Η Rita Ora έκανε πρόσφατα πάρτυ γενεθλίων για τα 30α της γενέθλια, παραβλέποντας το lockdown.

Η Αγγλίδα τραγουδίστρια είπε ότι πήγε σε μια "μικρή συγκέντρωση με μερικούς φίλους", η οποία πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο στο δυτικό Λονδίνο με 30 άτομα. Σύμφωνα με τον κανονισμό της χώρας, απαγορεύεται η συνάντηση μελών διαφορετικών νοικοκυριών σε εσωτερικούς χώρους και οι συναντήσεις που μπορούν να γίνουν μόνο σε εξωτερικό χώρο, ενώ τα εστιατόρια είναι κλειστά.

Δες και αυτό: Jennifer Aniston: ThanksGiving με τον Λόρδο Chesterfield φέτος - Η ανάρτηση και το σχόλιο του Justin Theroux

"Ήταν μια αυθόρμητη απόφαση που πήρα βάσει της λανθασμένης άποψης ότι θα βγαίναμε από το lockdown και θα ήταν όλα εντάξει", είπε η Ora, σε μια δήλωση που ανήρτησε στο Instagram Stories. "Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου που παραβίασα τους κανόνες και αντιλαμβάνομαι ότι αυτό έθεσε ανθρώπους σε κίνδυνο. Ήταν μια σοβαρή και αδικαιολόγητη λάθος κρίση. Δεδομένων των περιορισμών, συνειδητοποιώ πόσο ανεύθυνες ήταν αυτές οι ενέργειες και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη" πρόσθεσε η ίδια.

Αυτό το είδες; Αρραβωνιάστηκε ο Matthew Perry - 29 ετών η μέλλουσα κυρία "Chandler Bing"

Σύμφωνα με το BBC, η τραγουδίστρια πλήρωσε εκουσίως πρόστιμο. Σε βίντεο-ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε, φαίνονται οι αστυνομικοί που χτυπούν πόρτες και παράθυρα αλλά δεν τους ανοίγει κανείς.