Η Dasha Zhukova μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Σταύρο Νιάρχο...

19.11.2020
Η Dasha Zhukova μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Σταύρο Νιάρχο...
... και είναι απίθανη!

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova παντρεύτηκαν στις 17 Ιανουαρίου 2020 σε μία πολυτελή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Kulm, ιδιοκτησίας της οικογένειας Νιάρχου, στο Saint Moritz. Στις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις με την αφορμή του μυστηρίου συμμετείχε όλο το διεθνές jet set που έδωσε το "παρών".

Εστεμμένοι, γαλαζοαίματοι, επιχειρηματίες, ηθοποιοί, μοντέλα, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές, συλλέκτες έργων Τέχνης, σχεδιαστές μόδας, Influencers παντός είδους... Ήταν όλοι εκεί!

Από την τελετή, ωστόσο, κυκλοφόρησε μόνο μια φωτογραφία με το νιόπαντρο ζευγάρι, [φωτό κάτω] ενώ μέσα από μιά άλλη εικόνα από το γαμήλιο πάρτι μπορέσαμε να διακρίνουμε μία εντυπωσιακή λεπτομέρεια στο Valentino νυφικό της.

Χθες, η κυρία Νιάρχου, λοιπόν, μοιράστηκε μία φωτογραφία από εκείνη την ημέρα όπου τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της κοιτάζουν πανευτυχείς και πανέμορφοι τον φακό. Στη λεζάντα, μόνο η ημερομηνία του γάμου τους, και τα σχόλια... "βροχή". Ιδού:

Για την ιστορία, η Dasha Zhukova έγινε ευρέως γνωστή όταν το 2008 παντρεύτηκε μυστικά τον Ρώσο ολιγάρχη Roman Abramovich με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά, τον 11 ετών Aaron Alexander και την 7χρονη Leah Lou. Το ζευγάρι χώρισε πολύ φιλικά, όπως επικοινωνήθηκε, τον Αύγουστο του 2017.