GNTM 3 - Εmmanuel: Η αλλαγή στο λουκ μετά την αποχώρηση, η πρόβλεψη για νικητή και η εξήγηση για το "Campaign Room" [video]

03.11.2020
GNTM 3 - Εmmanuel: Η αλλαγή στο λουκ μετά την αποχώρηση, η πρόβλεψη για νικητή και η εξήγηση για το "Campaign Room" [video]
Καλεσμένος στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" ήταν σήμερα το πρωί ο παίκτης που αποχώρησε χθες (2/11/2020) από το ριάλιτι μόδας του Star και έδωσε τις απαντήσεις του.

Ως είθισται, ο κάθε παίκτης που αποχωρεί από το GNTM επισκέπτεται το πλατό της πρωινής εκπομπής του Star για την πρώτη του συνέντευξη εκτός "σπιτιού". Έτσι έγινε και με τον Emmanuel που, χθες, έκλεισε πίσω του την πόρτα του σόου, καθώς δεν ικανοποιήσε τους κριτές με την απόδοσή του.

Η συνέντευξη, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε, όμως όχι από κοντά καθώς ο Emmanuel μίλησε στον Κρατερό Κατσούλη, την Κατερίνα Καραβάτου και την παρέα τους μέσω εξωτερικής σύνδεσης.

Το πρώτο που έγινε αντιληπτό από όλους και φυσικά για το οποίο ζητήθηκαν εξηγήσεις ήταν το καπέλο που φορούσε ο νεαρός στο κεφάλι του. Προφανώς άλλαξε κάτι στο μαλλί, όμως δεν ήταν ακόμη η ώρα για τα αποκαλυπτήρια.

Και ναι, ο ίδιος το επιβεβαιώσε. Κάπως τα σκούρυνε είπε, όμως δεν ήταν η ώρα να τα δείξει ακόμη τα νέα του μαλλιά.

Στη συνέχεια της συζήτησης ήρθε και η στιγμή για την επίμαχη ερώτηση. Τι ακριβώς ήταν το Campaign Room; "Όλοι αυτό με ρωτάνε, από την ώρα που βγήκα έξω", σχολίασε με έκπληξη ο Emmanuel, δεν δέχτηκε τα σχόλια περί κλίκας και εξήγησε ότι "απλά, από το πρώτο επεισόδιο όταν έπρεπε να χωριστούμε στα δωμάτια, χωριστήκαμε και εμείς που ήμασταν στο ίδιο, δεθήκαμε περισσότερο". Το όνομα ήρθε για πλάκα "για να τους δώσει και ένα boost".

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα...