Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση του στο αισχρό μήνυμα που δέχτηκε στο instagram! [Βίντεο]

30.10.2020
Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση του στο αισχρό μήνυμα που δέχτηκε στο instagram! [Βίντεο]
Τη δική του απάντηση σε ένα διαφορετικό μήνυμα που έλαβε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να δώσει ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» απάντησε σε μια γυναίκα, η οποία τον αποκάλεσε με μια χυδαία λέξη. Ο ίδιος με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θέλησε να τη βάλει στη θέση της.

Όλα όσα είπε:

«Ανέβασα προχθές στο Instagram μου αυτό που έλεγε “Seven days”, το ανέβασα την Τρίτη. Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου μου στέλνει μήνυμα μια κυρία, η οποία μου γράφει “είναι η μέρα εθνικής εορτής και εσύ είσαι αυτό που είσαι πάντα, που…α”. Το κοιτάω, προσπαθώ να καταλάβω γιατί είμαι που…α επειδή έκανα αυτό το πράγμα. Της απάντησα ότι αν δεν δείτε την ημερομηνία είναι 27 του μηνός και όχι 28 και εσείς έχετε επιλέξει να γιορτάσετε λέγοντάς με που…α. Οπότε, καθίστε να σκεφτείτε τη ζωή σας μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με αγάπη, που…α!

Δεν απάντησε άλλο, αλλά ούτε κι εγώ έδωσα συνέχεια. Μην παθαίνετε τέτοια τρέλα και να πηγαίνετε να βρίζετε τόσο πολύ, άσχετο κόσμο γιατί δεν με γνωρίζετε, με βλέπετε στην τηλεόραση. Μπες στη θέση μου, να ανοίξεις το κινητό σου, εσύ η κυρία που έστειλες το μήνυμα, και να έβλεπες να σε βρίζουν 30 άνθρωποι. Πιστεύετε είναι ωραίο; Έχετε δικαίωμα να μου πείτε τι θα ανεβάσω στο λογαριασμό μου; Μην παθαίνετε εμμονές και μην φανατίζεστε.

Δείτε το βίντεο: