«Με έπιασαν όμηρο σε ληστεία τράπεζας με το πιστόλι στον κρόταφο»

23.10.2020
«Με έπιασαν όμηρο σε ληστεία τράπεζας με το πιστόλι στον κρόταφο»
Η νεαρή ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγησή της on camera.

Ο λόγος για την Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία μίλησε σχετικά στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και την Όλγα Λαφαζάνη, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τις βελόνες που είχε στα αυτιά της και ο λόγος για τον οποία ξεκίνησε να κάνει ωτοβελονισμό, όπως εξήγησε η ίδια. Για να καταλήξει σε μια αποκάλυψη που από εκείνη τη στιγμή έχει συζητηθεί πολύ.

“Ξεκίνησα εδώ και μία εβδομάδα ωτοβελονισμό για να με βοηθήσει έτσι στην ψυχολογία μου. Επειδή έχω έντονο άγχος κάποιες φορές παθαίνω κρίσεις πανικού ή ταχυκαρδίες. Οι κρίσεις ξεκίνησαν επειδη με είχαν πιάσει όμηρο σε μια ληστεια σε τραπεζα και μου είχαν βάλει πιστόλι στον κρόταφο. Τότε είχαν ξεκινήσει οι κρίσεις πανικού, οπότε όταν έμεινα με το μωρό νόμιζα ότι θα μπει κάποιος στο σπίτι. Έγινε το 2004 σε μία τράπεζα στο Μοσχάτο. Γινόταν η ληστεία και επειδή ήμουν η τελευταία που μπήκε στην τράπεζα, με έπιασαν και μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο. Με έπιασε κεφαλοκλείδωμα ο ένας, με πέταξαν έξω και έφυγαν… Είχα φοβηθεί πολύ. Μετά από μια εβδομάδα ξεκίνησα να παθαίνω τις κρίσεις πανικού”, είπε η Αντιγόνη Ψυχράμη. Ιδού και το βίντεο: