5 ζευγάρια celebrities που γνωρίστηκαν από... προξενιό και οι όμορφες ιστορίες τους

24.10.2020
5 ζευγάρια celebrities που γνωρίστηκαν από... προξενιό και οι όμορφες ιστορίες τους
Οι φίλοι είναι μετά την οικογένεια ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή ενός ανθρώπου. Πόσο μάλλον αν οι ίδιοι οι φίλοι είναι αυτοί που σε βοήθησαν να βρεις το άλλο σου μισό. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς, τους "κοινούς θνητούς" αλλά και σε πολλά διάσημα ζευγάρια που, όπως φαίνεται, γνωρίστηκαν από... "προξενιό". Ιδού οι ιστορίες πέντε από αυτά.

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στο BBC μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων, ο Harry επιβεβαίωσε ότι αυτός και η σύζυγός του «γνωρίστηκαν από έναν κοινό φίλο» και βγήκαν ραντεβού στα τυφλά τον Ιούλιο του 2016. Σύμφωνα με το βιβλίο Finding Freedom των ρεπόρτερ βασιλικών θεμάτων Omid Scobie και Carolyn Durand, κοινή τους φίλη ήταν η σχεδιάστρια μόδας Misha Nonoo.

Chris Hemsworth και Elsa Pataky

Ο Chris Hemsworth και η Elsa Pataky γνωρίστηκαν μέσω του ψυχολόγου τους το 2010, αφού η ίδια αποφάσισε ότι οι δύο πελάτες της θα μπορούσαν να ταιριάξουν ως ζευγάρι. «Ήταν σαν ένα ραντεβού στα τυφλά», εξήγησε η Pataky κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της τον Δεκέμβριο του 2015 στο El Hormiguero. «Δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ ο ένας τον άλλο. Ήταν η ψυχολόγος μας το άτομο που μας έφερε κοντά. Έτσι, αυτή η κυρία άρχισε να μας πιπιλάει το μυαλό για να το σκεφτούμε. Τελικά, επέμεινε τόσο πολύ που είπα, εντάξει, ας συναντηθούμε».

Kristen Stewart και Dylan Meyer

Αν και συναντήθηκαν αρχικά σε ένα γύρισμα μιας ταινίας, η Kristen Stewart εξήγησε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της το Νοέμβριο του 2019 στο The Howard Stern Show, πώς η ίδια και η φίλη της Dylan Meyer ξαναβρέθηκαν αργότερα στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου. «Τη γνώρισα πριν από χρόνια σε μια ταινία και δεν την είχα δει για έξι χρόνια και τότε, όπως, λικνιζόταν στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου, σκέφτηκα “Πού ήμουν και πώς δεν σε γνωρίσα εγώ εσένα”» δήλωσε η Stewart. «Η Meyer ζoύσε στο L.A όπως και εγώ, αλλά ποτέ δεν είχε πέσει η μία πάνω στην άλλη», συμπλήρωσε.

Khloé Kardashian και Tristan Thompson

Δεν είναι ακόμα σαφές εάν η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson είναι ξανά μαζί, αλλά προφανώς, έχουν ένα άλλο αστέρι του NBA για να ευχαριστήσουν για τη σχέση τους. Κατά τη διάρκεια της 10ης επετείου του Keeping Up With the Kardashians τον Σεπτέμβριο του 2017, η Kardashian αποκάλυψε το πώς συναντήθηκαν για πρώτη φορά με τον Thompson. «Ο Brandon Jennings, ο οποίος είναι παίκτης του μπάσκετ, είναι φίλος μου και μου είπε Είσαι τόσο καλό κορίτσι, θέλω να σε συστήσω σε κάποιον». Στη συνέχεια, ο Jennings της έστησε «ενέδρα», με τον Thompson, ενώ εκείνη είχε βγει για δείπνο με κάτι φίλους της στο Bel-Air Hotel και οι δύο «απλά τα έφτιαξαν».

Justin Timberlake και Jessica Biel

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις αρχές του 2007 σε ένα πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε για έναν από τους φίλους του, σύμφωνα με μία συνέντευξη της τον Νοέμβριο του 2019 στο GQ. Eρωτοχτυπημένος με την Biel, ο Timberlake πήρε αργότερα τον αριθμό της από έναν κοινό φίλο (φυσικά με την άδεια της Biel). «Έπρεπε να επιμείνω αρκετά για να την πείσω να βγούμε ραντεβού», δήλωσε ο Timberlake στο Hollywood Foreign Press τον Οκτώβριο του 2012. «Αλλά έχω αρκετή επιμονή και αν θέλω κάτι, κολλάω. Στο τέλος τελικά, συμφώνησε».