Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Όλες οι λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο τους

12.10.2020
Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Όλες οι λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο τους
Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί το 2021

Ο Brooklyn Beckham, ο μεγαλύτερος γιος του David Beckham και η Nicola Peltz είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, και πρόσφατα αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την επικείμενη γαμήλια τελετή τους.

Δες και αυτό: Sophie Turner - Joe Jonas: Φωτογραφίζονται για πρώτη φορά να κάνουν βόλτα με το μωρό τους

Απ'ότι λέγεται, ο γάμος τους θα ακολουθήσει την εβραϊκή παράδοση και θα πραγματοποιηθεί κάτω από ένα chuppah (γαμήλιος θόλος), ενώ το ζευγάρι θα υπογράψει το ketubah (εβραϊκό συμβόλαιο γάμου). Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς και ο προ-παππούς του Brooklyn αλλά και ο πατέρας της Nicola, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Nelson Peltz ανήκουν στην εβραϊκή κοινότητα.

Αυτό το είδες; Jessica Hart: Η πρώην σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου εντυπωσιάζει φορώντας ρούχο ελληνίδας σχεδιάστριας λίγο πριν γεννήσει

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Mirror, θα γίνουν δύο διαφορετικές τελετές μέσα στο 2021, η μία στις ΗΠΑ και μία στη Μ. Βρετανία, με συνολικό κόστος 4 εκατομμύρια δολάρια. Από την άλλη, δημοσίευμα της MailOnline ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι θα υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο αξίας 1.34 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι γονείς του Brooklyn, David και Victoria, φέρονται να ετοιμάζονται να μετακομίσουν από τη Μεγάλη Βρετανία στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, όπου έχουν ήδη αγοράσει διαμέρισμα αξίας 19 εκατομμυρίων δολαρίων.