Η Μαρία Ηλιάκη βγήκε από το νοσοκομείο: Αυτή είναι η πρώτη της ανάρτηση μετά το εξιτήριο

12.10.2020
Η Μαρία Ηλιάκη βγήκε από το νοσοκομείο: Αυτή είναι η πρώτη της ανάρτηση μετά το εξιτήριο
Μια περιπέτεια με την υγεία της είχε πρόσφατα η γνωστη παρουσιάστρια. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί όμως... τέλος καλό όλα καλά!

Η Μαρία Ηλιάκη εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν από μερικές μέρες καθώς τα συμπώματα γαστρεντερίτιδας που την ταλαιπωρούσαν δεν μπορύσαν να αντιμετωπιστούν διαφορετικά.

"Παιδιά επειδή με ψάχνατε, θα σας πω ότι ταλαιπωρούμαι από μια μικρή γαστρεντερίτιδα, στην οποία δεν έδωσα πολλή σημασία και κατέληξα να νοσηλευτώ. Όμως είμαι καλά και από αύριο πάλι μαζί στις επάλξεις. Να προσέχετε την υγεία σας, γιατί σαν την υγεία τίποτα", είχε γράψει όταν θέλησε να ενημερώσει για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Σήμερα, αμέσως μόλις πήρε το εξιτήριο, έσπευσε να μοιραστεί τα συναισθήματά της μέσω μιας ανάρτησης στα social media. Ιδού:

Τα τελευταία χρόνια, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε σχέση με τον Στέλιο Μανουσάκη, γυναικολόγο στο επάγγελμα, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Ζυρίχη. Έτσι, η ίδια ταξιδεύει συχνά ώστε να βρίσκεται στο πλευρό του και μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας.