Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για τον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια [video]

23.09.2020
Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για τον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια [video]
Καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" ήταν καλεσμένη η ελληνίδα ηθοποιός και, φυσικά, η συζήτηση έφτασε και στα προσωπικά της.

Πανευτυχής και λαμπερή εμφανίστηκε η Τόνια Σωτηροπούλου στην πρωινή εκπομπή του Mega σήμερα και κουβέντιασε με την οικοδέσποινα και τον Άρη Καβατζίκη για τα πάντα.

Ξεκίνησε με τα επαγγελματικά της, όπου τα πράγματα είναι πολύ "φωτεινά" με δύο πρεμιέρες να αναμένονται τις επόμενες μέρες, μία τηλεοπτική και μία κινηματογραφική.

Η Τόνια Σωτηροπούλου συμμετέχει στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 αλλά και στην ταινία «Man of God» που εξιστορεί τον βίο του Αγίου Νεκταρίου.

Τυχερή που είχε δουλειά φέτος, δήλωσε η όμορφη Τόνια και η κουβέντα γύρισε στα "δύσκολα", όπως είπε αστειευόμενος ο Άρης Καβατζίκης, δηλαδή στα προσωπικά της. Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε ανοιχτά σχετικά με τις φήμες που θέλουν εκείνη και τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια να επισημοποιούν σύντομα τη σχέση τους και εκείνη απάντησε ως εξής:

"Δεν είναι αλήθεια με την έννοια της ημερομηνίας ή ότι έχουμε βάλει στο μυαλό μας να γίνει αυτό. Ουσιαστικά ζούμε ούτως ή άλλως σαν παντρεμένοι. Η προσέγγιση μας σε αυτό το κομμάτι είναι ίσως ένα πάρτι να γιορτάσουμε την αγάπη γενικά με τους φίλους μας. Μπορεί κάποια στιγμή να γίνει... Δε νομίζω να γίνει μέσα στο 2021. Να ζήσουμε με το καλό όλοι, να δούμε τι θα γίνει".

Ιδού και το βίντεο!