Charlize Theron: "Είμαι μόνη μου εδώ και πέντε χρόνια"

23.09.2020
Charlize Theron: "Είμαι μόνη μου εδώ και πέντε χρόνια"
Η ηθοποιός μίλησε για τη (μοναχική) προσωπική ζωή της

Η Charlize Theron βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή της Drew Barrymore, The Drew Barrymore Show, όπου μίλησε και για την προσωπική της ζωή. "Μπορεί να φαίνεται παράξενο και πολλοί ξαφνιάζονται, αλλά παρ'όλο που έχω βγει ραντεβού δεν έχω κάνει σχέση εδώ και πέντε χρόνια", είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία αν και είναι θετική στο να γνωρίσει κάποιον, έχει τις επιφυλάξεις της.

Δες και αυτό: Halle Berry: Είναι ξανά ερωτευμένη και το ανακοίνωσε με τον πιο cool τρόπο

"Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θα πρέπει κάποιος να δώσει πολλά και όχι απλώς αυτά που θεωρούμε δεδομένα. Η ζωή μου είναι μια χαρά οπότε ο άλλος θα πρέπει να είναι το ίδιο καλός ή και καλύτερος γιατί δεν θα συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο", είπε η ίδια, συμπληρώνοντας πως χάρη στα παιδιά που έχει υιοθετήσει και την οικογένειά της δεν αισθάνεται την ανάγκη να κάνει μια σχέση.

Αυτό το είδες; Katie Holmes: Τα δημόσια φιλιά με τον αγαπημένο της που ξάφνιασαν - Αυτό δεν έχει ξαναγίνει

"Μπορώ να πω ειλικρινά ότι δεν νιώθω μοναξιά από τότε που απέκτησα παιδιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα παιδιά υποκαθιστούν μια σχέση ή σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι λιγότερο για την προσωπική ζωή. Στο τέλος της μέρας πηγαίνω στο κρεβάτι και σκέφτομαι ότι αυτή η μέρα δεν θα ήθελα να είναι διαφορετική από ό,τι ήταν", δήλωσε η ίδια.

Η τελευταία σχέση της ηθοποιού που είχε βγει στη δημοσιότητα ήταν με τον Sean Penn με τον οποίο χώρισε το 2015, ενώ πριν από τον Penn ήταν ζευγάρι με τον Stuart Townsend για περίπου δέκα χρόνια.