Halle Berry: Είναι ξανά ερωτευμένη και το ανακοίνωσε με τον πιο cool τρόπο

18.09.2020
Halle Berry: Είναι ξανά ερωτευμένη και το ανακοίνωσε με τον πιο cool τρόπο
Ευτυχισμένη είναι η διάσημη ηθοποιός και δεν θέλει να το κρύψει άλλο. Την αποκάλυψη, πάντως, την έκανε με πολύ στυλ.

Από το 2016 που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της από τον Olivier Martinez, η Halle Berry δεν είχε δημοσιοποιήσει κάποια σχέση της -αν είχε.

Παρότι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος, κυρίως με τις αθλητικές και επαγγελματικές της δραστηριότητες. Μέχρι πρόσφατα, που έριξε λίγο.... "τυράκι" στους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι για παράδειγμα πέρασε μια Κυριακή του περασμένου Ιουλίου

Έτσι ξύπνησε ένα αυγουστιάτικο πρωινό στο Βέγκας

Προφανώς κάποιος άντρας μπήκε στη ζωή της, όμως για καιρό το άφηνε έτσι, με ένα πέπλο μυστηρίου. Μέχρι χθες που έκανε η ίδια τα "φανερώματα".

Με μία ανάρτηση γεμάτη στυλ! "Τώρα ξέρετε", διαβάζουμε στη λεζάντα και με μια φωτογραφία τα είπε όλα. Van Hunt διαβάζουμε στο T Shirt που φοράει η 54χρονη σταρ και όντως, τώρα ξέρουμε.

Ο 50χρονος μουσικός και παραγωγός είναι, λοιπόν, ο τυχερός, και έσπευσε να μοιραστεί την ανάρτηση της "καλής" του στον δικό του λογαριασμό.

Όπως και η Berry, έτσι και ο Hunt είχε δώσει ανάλογα "τυράκια" στους Followers, του χωρίς όμως να γίνει κάτι αντιληπτό. Πόδια έδειχνε η Halle, φιλάκια πόσταρε ο Van Hunt.

kisses land softly

A post shared by van hunt (@vanhunt) on Aug 30, 2020 at 12:17am PDT

my bamboo

A post shared by van hunt (@vanhunt) on Jul 9, 2020 at 6:58pm PDT

Τότε δεν ξέραμε, όντως. Τώρα όμως... Ξέρουμε!

Για την ιστορία, η Halle Berry έχει τρεις γάμους και ισάριθμα διαζύγια στο ενεργητικό της: David Justce (1993-7), Eric Benét (2001-2005), Olivier Martinez (2013-2016) και δύο παιδιά, την 12χρονη Nahla από τον πρώην σύντροφό της, μοντέλο Gabriel Aubry (2005-2010) και τον 6 ετών Maceo από τον γάμο της με τον Martinez.