Jennifer Aniston - Brad Pitt: H πρώτη κοινή σκηνή που μοιράστηκαν ύστερα από χρόνια ήταν... ερωτική [video]

18.09.2020
Jennifer Aniston - Brad Pitt: H πρώτη κοινή σκηνή που μοιράστηκαν ύστερα από χρόνια ήταν... ερωτική [video]
Η συνάντηση που όλοι περιμέναμε έγινε και ήταν πολύ "καυτή".

Όπως είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό, χθες (17/9/2020) πραγματοποιήθηκε σε live streaming το all-star virtual table read για τα 38ά γενέθλια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς των 80s 'Fast Times at Ridgemont High'.

Στο λαμπερό τηλεοπτικό τραπέζι κάθισαν εκτών των Aniston και Pitt στο τραπέζι οι: Sean Penn, Julia Roberts, Jimmy Kimmel, Henry Golding, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey, John Legend με τον Morgan Freeman στην αφήγηση!

Όπως ήταν φυσικό, όλοι περίεμεναν με αγωνία τη συνάντηση αυτή, κυρίως για να δουν ξανά μαζί τον Brad και την Jennifer. Και εκείνοι τους έδωσαν ακριβώς αυτό που περίμεναν. Και με το παραπάνω δηλαδή.

Από την αρχή φάνηκε η φιλική διάθεση μεταξύ των δύο πρώην συζύγων. "Γεια σου Aniston", "Γεια σου Pitt" ακούστηκαν να λένε μεταξύ τους στην πολύ αρχή της προβολής.

Αμέσως μετά ξεκίνησε η παρουσίαση των συμμετεχόντων οι οποίοι αποκάλυπταν ένας ένας ποιον ρόλο θα ενσάρκωναν στην ανάνγωση των σκηνών που θα ακολουθούσαν .

Η Jen θα ήταν η Linda Barrett, το "άτακτο" κορίτσι (και λίγα λέμε) του σχολείου και ο Brad, o... Brad... ένας από τους συμμαθητές που έπεσε στα δίχτυα της.

Στη σκηνή που μοιράστηκαν Pitt και Aniston συμμετείχε και η Julia Roberts, η οποία, για την ιστορία ερμήνευε την αδελφή του Brad.

Ο Morgan Freeman άρχισε την περιγραφή της σκηνής που εξελίχθηκε στην πισίνα και αυτή πρόεκυψε πολύ... καυτή! "Γεια σου Brad", είπε κάποια στιγμή η Jen/Linda. "Ξέρεις ότι ανέκαθεν σε θεωρούσα πολύ χαριτωμένο .Είσαι τόσο σέξι, Brad. Έλα σε μένα!!!!", συνέχισε ενώ ο Freeman περιέγραφε με μεγάλη λεπτομέρεια, όλα τα σημεία του σώματός της!

Η Jen επέδειξε τεράστια αυτοσυγκράτηση σε όλη τη διάρκεια της σκηνής παραμένοντας ανέλπιστα σοβαρή και ανέκφραστη, αντίθετα από τον Brad, ο οποίος μέχρι που κοκκίνησε κιόλας. Ο γλυκούλης!

Για του λόγου το αληθές, ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Όσο για τους υπόλοιπους της ομάδας; Η κάμερα κατέγραψε όλες τις εκφράσεις στα πρόσωπά τους και ήταν εμφανές πόσο το διασκέδαζαν όλοι. Ιδιαίτερα οι Kimmel, Penn, McConaughey και Roberts δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους! Από τα γέλια φυσικά...

Μοναδικές στιγμές, πραγματικά... Και αν θέλεις να δεις όλο το βίντεο της εικονικής ανάγνωσνης που, για την ιστορία, είχε ανθρωπιστικό χαρακτήρα με όλα τα έσοδα να προσφέρονται υπέρ των θυμάτων του COVID19, ιδού: