4 celebrities αποκαλύπτουν τις περίεργες συνήθειες γυμναστικής τους

19.09.2020
4 celebrities αποκαλύπτουν τις περίεργες συνήθειες γυμναστικής τους
Γνωρίζουμε όλες ότι οι celebrities έχουν περισσότερο χρόνο, ενέργεια και χρήματα για να ξοδέψουν προκειμένου να περάσουν καλά. Αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι οι προτιμήσεις τους στη γυμναστική μπορεί να είναι λίγο περίεργες (όχι πάντα με άσχημο τρόπο). Διάβασε λοιπόν παρακάτω για μερικές από τις πιο περίεργες αλλά και ενδιαφέρουσες συνήθειες γυμναστικής διασημοτήτων

Kate Upton

Η Kate Upton κάνει βάρη. Το διάστημο μοντέλο έχει μοιραστεί βίντεο στο instagram της, όπου σηκώνει 100 κιλά (σαν να είναι ένα ολόκληρο άτομο, ίσως δύο!). Με τους γοφούς της!

Matthew McConaughey

Σε μια συνέντευξη του 2010 για το Men’s Health, ο McConaughey είπε ότι του αρέσει να προκαλεί τον εαυτό του, εκτελώντας χαοτικά και τυχαία μέσα στην ημέρα, σετ pushups (και άλλες κινήσεις που ανεβάζουν τη διάθεσή του), όποτε βέβαια έχει ελεύθερο χρόνο.

«Θα πέσω και θα κάνω 20 pushups σε διαστήματα καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για παράδειγμα στις 9 το πρωί θα κάνω 20. Αν είμαι σε μια βαρετή συνάντηση στις 10:30 άλλα 20. Το κάνω 10 φορές όλη την ημέρα, οπότε μαζεύονται 200 ​​», είπε.

Victoria Beckham

Η γιόγκα είναι αναμφίβολα ιδανική ιδέα για το μυαλό και το σώμα σου, αλλά ήξερες ότι υπάρχει γιόγκα ειδικά για το πρόσωπό σου;

Φυσικά, την εφαρμόζει η ίδια η Victoria Beckham, όπως σημειώνει ο Guardian. Η πρακτική περιλαμβάνει διάφορες εκφράσεις για το πρόσωπό σου - αν και μπορεί να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα εάν προσπαθείς να αποφύγεις την αποκάλυψη της ηλικίας σου (ωστόσο, αγαπάμε τις γραμμές χαμογέλου σε αυτά τα μέρη!).

Michelle Rodriguez

Το μεγάλο instagram trend της γυμνής γιόγκα και του διαλογισμού έφτασε στο Χόλιγουντ (φυσικά). Και η Michelle Rodriguez έχει μοιραστεί τα δικά της στιγμιότυπα της πρακτικής στο insta της, αν και σημειώνει ότι τα κουνούπια μπορούν να σου χαλάσουν λίγο τον διαλογισμό.