Jude Law: Μόλις γεννήθηκε το έκτο παιδί του - Το επιβεβαίωσε ο ίδιος

16.09.2020
Jude Law: Μόλις γεννήθηκε το έκτο παιδί του - Το επιβεβαίωσε ο ίδιος
Στα 47 του χρόνια ο διάσημος ηθοποιός έγινε πατέρας για έκτη φορά.

Πανευτυχής ο Jude Law καθώς, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στο σόου του Jimmy Fallon, πριν από λίγες μέρες γεννήθηκε το έκτο του παιδί.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν καιρό όμως τώρα πια τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πώς πέρασε την καραντίνα τον ρώησε ο Fallon και εκείνος απάντησε ως εξής: "Ασχολήθηκα με την κηπουρική. Α. Και πάνω από όλα, έγινα πατέρας. Ορίστε".

Το μωράκι αυτό, έρχεται έναν χρόνο μετά τον μυστικό γάμο του σταρ με τη Philipa Coan, η σχέση με την οποία, όμως, μετρά ακόμη τέσσερα χρόνια νωρίτερα.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι ο Jude Law υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Sadie Frost από το 1997 έως το 2003 και έχουν μαζί τρία παιδιά, τον 23χρονο Rafferty, την 18χρονη Iris και τον 12χρονο Rubby. Ο ίδιος βέβαια έχει ακόμη δυο παιδιά. Την 9 ετών Sophia aπό τη σύντομη σχέση του με το μοντέλο Samantha Burke και την 3 ετών Ada από την επίσης σχέση με το μοντέλο/τραγουδίστρια Catherine Harding.

Όσο για τα συναισθήματά του; Ο Law τόνισε ότι όλα είναι υπέροα και ότι εκείνος και η σζύγός του νιώθουν ευλογημένοι που μπορούν να χτίσουν μια φωλιά για την οικογένειά τους.

Να τους ζήσει!