Jennifer Aniston - Brad Pitt: Οι πρώτες εικόνες από το τηλεοπτικό τους reunion

15.09.2020
Jennifer Aniston - Brad Pitt: Οι πρώτες εικόνες από το τηλεοπτικό τους reunion
Με έναν μήνα καθυστέρηση έρχεται η στιγμή που περιμένουν οι απανταχού fans του διάσημου πρώην ζεύγους.

Πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί το μεγάλο νέο. 19 χρόνια μετά την απίθανη τηλεοπτική στιγμή που είχαν μοιραστεί στα "Φιλαράκια" όπου ο Brad Pitt είχε κάνει ένα cameo στο επεισόδιο με τίτλο "The One With The Rumor" ο διάσημος ηθοποιός και η Jennifer Aniston θα εμφανίζονταν ξανά μαζί στην τηλεόραση.

Οι δύο πρώην σύζυγοι, επρόκειτο να συμπληρώσουν μία σούπερ ομάδα αστέρων που θα συγκεντρωνόταν στις 21 Αυγούστου για να θυμήσουν στιγμές από το 'Fast Times at Ridgemont High' σε ένα all-star virtual table read.

Πρόκειται για μια επιτυχημένη εφηβική σειρά του 1982 όπου πρωταγωνιστούσε, μεταξύ άλλων ο Sean Penn - με μακριά ξανθά μαλλιά, BTW. Ιδού:

Εκτός των Aniston, Pitt & Penn (βεβαίως, βεβαίως), στο τραπέζι θα καθίσουν επίσης οι: Julia Roberts, Jimmy Kimmel, Morgann Freeman, Henry Golding, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey και άλλοι πολλοί! Το σχέδιο προέβλεπε Live Streaming με τα έσοδα να προσφέρονται για τα θύματα του COVID19!

Το σχέδιο παρέμεινε το ίδιο, όμως μεταφέρθηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου και μόλις σήμερα κυκλοφοόρησαν οι πρώτες εικόνες από την "υψηλή συνάντηση". Και, φυσικά, έγινε χαμός!

Για την ιστορία, υπογραμμίζουμε ότι δεν έχει γίνει γνωστό ποιον ρόλο θα αναλάβει καθένας από τους διάσημους που συμμετέχουν στο project, ενώ ο Sean Penn ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν θα "ντυθεί" τον χαρακτήρα που είχε στο σόου πριν από 38 χρόνια. Για να δούμε!