Nicole Poturalski: Η νέα αγαπημένη του Brad Pitt είναι ήδη παντρεμένη

31.08.2020
Nicole Poturalski: Η νέα αγαπημένη του Brad Pitt είναι ήδη παντρεμένη
Άκου τώρα κάτι πράγματα...

Λοιπόν, λοιπόν . Ώρες μετά το ανεπίσημο ντεμπούτο της 27χρονης νέας συντρόφου του Brad Pitt, Nicole Poturalski, το μυαλό μας πήγε αμέσως στην πρώην σύζυγο του Angelina Jolie και τα τρέχοντα θέματα επιμέλειας, τα οποία θα θεωρούσες ότι μόνο ευνοϊκά δεν θα ήταν για μια νέα σχέση με ένα μοντέλο 30 χρόνια νεώτερο. Αλλά όπως αποδεικνύεται μάλλον το μυαλό μας στράφηκε προς τη λάθος κατεύθυνση. Άλλον γάμο θα έπρεπε να σκεφτούμε. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η Poturalski είναι παντρεμένη με τον 68χρονο εστιάτορα Roland Mary, τον πατέρα του γιου της, Emil!

Μην ανησυχείς όμως, δεν υπάρχει κάποιο σκάνδαλο εδώ ή τουλάχιστον όχι το είδος που σκέφτεσαι. Πηγές εκ των έσω ισχυρίζονται ότι ο Mary, ο οποίος τυχαίνει να είναι παλιός φίλος του Brad Pitt, είναι "εντάξει" με τη νέα σχέση της Nicole, καθώς ο γάμος τους είναι... ανοιχτός.

Νέες πηγές ισχυρίζονται ότι o Μary δεν είναι απλά ανοιχτός για τη σύζυγό του να βλέπει άλλους άνδρες, αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να ήταν αυτός που γνώρισε την Poturalski στον Pitt. «Ο Brad Pitt έρχεται εδώ και χρόνια στο εστιατόριο του Mary, το Borchardt. Γνώριζε ότι ο Roland και η Νicole βρίσκονταν στο εστιατόριο όταν ήρθε για να γιορτάσει τη νέα του ταινία», δήλωσε μια πηγή στην MailOnline. «Ο Brad γνωρίστηκε με τη σύζυγο του Roland, Nicole και αυτή του έδωσε τον αριθμό της».

«Είναι ακόμα παντρεμένοι, αλλά θα μπορούσες να περιγράψεις τη σχέση τους ως “ανοιχτό γάμο”», συνέχισε η πηγή, προσθέτοντας: «Ο Roland είναι ένας πολύ φιλοσοφημένος τύπος. Έχει παντρευτεί πολλές φορές και έχει πέντε παιδιά. Δεν είναι αρνητικός, ούτε ζηλεύει.

Διάβασε και αυτό: Brad Pitt: Δεν μπορείς να φανταστείς τι είχε να κάνει 20 ολόκληρα χρόνια

Φαίνεται ότι ο Mary είναι ένας περίπλοκος τύπος και απάντησε με ένα ηχηρό «κανένα σχόλιο» όταν τον πλησίασαν για του μιλήσουν από την MailOnline. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα νέα δεν αλλάζουν σχεδόν τίποτα καθώς ο Pitt και η Poturalski εξακολουθούν να είναι δύο ενήλικοι οι οποίοι, μάλιστα, σύμφωνα με αυτήν την τρέχουσα εκδοχή των γεγονότων, δεν εμπλέκονται σε καμία απιστία με το δεσμό τους. Αλλά αν η οικογένεια της Poturalski εξακολουθεί να περιλαμβάνει τον Mary, τον Emil και τα τέσσερα παιδιά του από προηγούμενους γάμους, τότε οι Jolie-Pitts ίσως και να μπορούσαν να επανενωθούν ως μια πολύ πολυμελής οικογένεια. Λέμε εμείς τώρα…

Νικολέτα Μακρή