Rebel Wilson: Ο τρόπος με τον οποίο έχασε 18 κιλά

30.08.2020
Rebel Wilson: Ο τρόπος με τον οποίο έχασε 18 κιλά
Η ηθοποιός έκανε μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση

Ήδη από τις αρχές του 2020, η Rebel Wilson είχε δηλώσει ότι αυτή θα είναι μία χρονιά κατά την οποία θα θέσει ως βασική προτεραιότητα της την υγεία της και όχι την καριέρα της. Τελικά, φαίνεται πως η ηθοποιός κατάφερε να πετύχει το στόχο της.

Δες και αυτό: Sex and the City: Η συγγραφέας του είχε βγει ραντεβού με σύντροφο της Carrie Bradshaw!

Μέχρι τώρα, έχει χάσει 18 κιλά, αλλά σκοπεύει να συνεχίσει τη γυμναστική και την διατροφή μέχρι να φτάσει στο σημείο να ζυγίζει 75 κιλά. Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της, τους τελευταίους μήνες ακολουθεί την μέθοδο αδυνατίσματος Mayr, μία δίαιτα βασισμένη στην αποτοξίνωση του οργανισμού, τις μικρές μερίδες, το ψάρι, τις σούπες και την υψηλή κατανάλωση νερού.

Αυτό το είδες; Orlando Bloom: Η πρώην του του ευχήθηκε δημόσια για τη γέννηση της κόρης του

Παράλληλα, η ηθοποιός διατηρείται σε φόρμα πηγαίνοντας στο γυμναστήριο και κάνοντας υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση. "Έγινα 40 ετών τον Μάρτιο και ένιωσα την ανάγκη να φροντίσω την υγεία μου. Δεν θέλω να χάσω κιλά για να χωράω σε ένα συγκεκριμένο νούμερο στα ρούχα. Είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Είναι μια ενδοσκόπηση, ένας τρόπος να καταλάβω κι εγώ η ίδια γιατί είχα βρει διέξοδο στο φαγητό", δήλωσε η ίδια.