Chrissy Teigen: Έγκυος στο τρίτο της παιδί!

18.08.2020
Chrissy Teigen: Έγκυος στο τρίτο της παιδί!
Ο περίεργος τρόπος με τον οποίο έμαθε για την εγκυμοσύνη της

Η Chrissy Teigen και ο John Legend περιμένουν το τρίτο τους παιδί και σύμφωνα με την Teigen, η εγκυμοσύνη ήταν μια έκπληξη, καθώς το μοντέλο το έμαθε όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Ιούνιο για να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στο στήθος της.

Δες και αυτό: Halle Berry: Ποζάρει με το μπικίνι από το James Bond μετά από 18 χρόνια

Ένας χρήστης στο Twitter έγραψε: "Ερώτηση ... Η @chrissyteigen μόλις ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Πριν από τη μείωση του μαστού μου πέρυσι, μου έκαναν τεστ εγκυμοσύνης. Ήταν έγκυος όταν έκανε τη χειρουργική επέμβαση τον Ιούνιο; Νομίζω ότι πρέπει να ήταν έγκυος πριν από αυτό, αλλά θα μπορούσα να κάνω λάθος".

Αυτό το είδες; Sharon Stone: "Πώς ξεγέλασα τρεις φορές το θάνατο"

Η Teigen ήταν εντελώς ειλικρινής, δίνοντας μια μακροσκελή απάντηση στην ερώτηση. "Έκανα το τεστ εγκυμοσύνης πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Έδειξε αρνητικό. Δεν ήταν αρνητικό. Λίγες εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση, έκανα ένα τεστ. Και εδώ και πολλά χρόνια, έκανα τεστ εγκυμοσύνης σχεδόν κάθε μήνα, προσεύχομαι να δω μια θετική μέρα. Το πρωί της κυκλοφορίας του άλμπουμ του John, ξύπνησε στις 3 το πρωί για το Good Morning America. Ξύπνησα μαζί του και σκέφτηκα να κάνω το μηνιαίο τεστ μου περιμένοντας να απογοητευτώ...Δεν απογοητεύτηκα".

"Προσευχηθήκαμε ότι όλα θα ήταν εντάξει. Πήγαμε σε κάθε ραντεβού τρομοκρατημένοι. Ακόμα και χωρίς τη χειρουργική επέμβαση, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να μείνω έγκυος ούτως ή άλλως. Έτσι, οι πιθανότητες απλά φαίνονταν κακές. Αλλά αυτό που λένε τόσο συχνά μπορεί να είναι αλήθεια. Όταν σταματάς να προσπαθείς, η ζωή έχει έναν τρόπο να σε εκπλήξει. Εν ολίγοις, το στήθος μου πονάει".