3 χρόνια χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη: Το βίντεο που της αφιερώνει η Finos Films

18.08.2020
3 χρόνια χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη: Το βίντεο που της αφιερώνει η Finos Films
"Μαύρη επέτειος" σήμερα για τους απανταχού θαυμαστές της "Ζωίτσας". Έτσι την ήξεραν όλοι και αυτό θεωρούσε το μεγαλύτερο "παράσημό" της η ίδια. Το είχε παραδεχτεί. Ότι την έλεγαν όλοι "Ζωίτσα".

Σήμερα, 18/8/2020 συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή η Ζωή Λάσκαρη αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές των δικών της ανθρώπων -ακόμη και όσων δεν τη γνώρισαν αλλά τη λάτρεψαν μέσα από τις ταινίες και τους θεατρικούς της ρόλους.

Ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής της (επαγγελματικής και προσωπικής) έχει συνδεθεί με τη Finos Films οι άνθρωποι της οποίας της χαρίζουν σήμερα ένα πανέμορφο βίντεο και μερικά πολύ όμορφα λόγια

Ο φακός ήταν ερωτευμένος μαζί της, όπως άλλωστε κάθε αρσενικό της εποχής. Με το πιο ντελικάτο βάδισμα στον ελληνικό κινηματογράφο, η Ζωή Λάσκαρη ήταν μια καλλονή με αδιαμφισβήτητο ταλέντο. Ένα κράμα λάμψης, ευαισθησίας, ανεξαρτησίας και γυναικείας μαγκιάς, που δύσκολα ξεχνιέται. Ήταν το όνομα της: Ζωή.
Η Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» σαν σήμερα το 2017 και την θυμόμαστε μέσα από τον ρόλο της στην ταινία «Κορίτσια για Φίλημα» (1965) σε μουσική Μίμη Πλέσσα.

Εμείς, με την αφορμή αυτή, γυρίζουμε τον χρόνο λίγο πιο πίσω, στη στιγμή που η 15χρονη, τότε, Ζωή Κουρούκλη, ξεγελά την επιτροπή των Καλλιστείων λέγοντας ότι είναι 18 ετών και κερδίζει το στέμμα! Τα υπόλοιπα είναι ιστορία!