Mariah Carey: Η αδερφή της κατηγορεί τη μητέρα τους για κακοποίηση και σατανισμό

09.08.2020
Mariah Carey: Η αδερφή της κατηγορεί τη μητέρα τους για κακοποίηση και σατανισμό
"Οι οδυνηρές αναμνήσεις με έκαναν ναρκομανή" λέει η Alison Carey

Η αδερφή της Mariah Carey, Alison, υποστηρίζει σε αγωγή της πως η μητέρα τους επέτρεπε σε αγνώστους να την κακοποιούν όταν ήταν 10 ετών και την ανάγκαζε να παρακολουθεί σεξουαλικά όργια και θυσίες κατά τη διάρκεια τελετών σατανισμού. Η Alison, που είναι φορέας του AIDS και στο παρελθόν έχει συλληφθεί για πορνεία, ζητεί από τη μητέρα της αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δες και αυτό: Megan Fox: Η καυτή selfie με τον νέο έρωτα και η απίστευτη απάντηση του πρώην της με τους γιους τους

Στην αγωγή της, η 58χρονη ισχυρίζεται πως η κακοποίηση τής προκάλεσε μετατραυματικό στρες και κατάθλιψη, οδηγώντας την στη χρήση ναρκωτικών που κατέστρεψε την ζωή της. Όπως λέει η ίδια, η μητέρα τους την ανάγκαζε επίσης να "παρακολουθεί ενηλίκους σε σεξουαλικές πράξεις τόσο με άλλους ενήλικες αλλά και με παιδιά στη διάρκεια μεταμεσονύκτιων τελετών σατανισμού με θυσίες".

"Συνέβαιναν τρομερά πράγματα. Εμπειρίες πολύ φριχτές για να τις ζει ένα μικρό παιδί. Με κακοποιούσαν σεξουαλικά. Μου έλεγαν ότι αν δεν έκανα όσα μου έλεγαν, θα έκαναν κακό στη Mariah", λέει μεταξύ άλλων η Alison, η οποία ισχυρίζεται ότι από την ηλικία των 10 ετών κακοποιήθηκε σεξουαλικά και συστηματικά από άγνωστους σε εκείνη άντρες, με την προτροπή της μητέρας της.

Αυτό το είδες; Tina Kunakey: Η σέξι σύζυγος του Vincent Cassel είναι στη χώρα μας και οι φωτογραφίες της είναι... φωτιά!

Η μητέρα της, η οποία είναι πρώην τραγουδίστρια της Metropolitan Opera, δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε δηλώσεις, ενώ η Mariah, η οποία δεν έχει πλέον επαφές με την αδερφή της, έχει στο παρελθόν κατηγορήσει την προβληματική παιδική ηλικία της Alison για την δική της διπολική διαταραχή.