Blake Lively - Ryan Reynolds: Το μοναδικό πράγμα που μετανιώνουν στο γάμο τους

06.08.2020
Blake Lively - Ryan Reynolds: Το μοναδικό πράγμα που μετανιώνουν στο γάμο τους
"Θα αισθανόμαστε πάντα βαθιά και απερίφραστα μετανιωμένοι"

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης του στο Fast Company, ο Ryan Reynolds είπε πως με την σύζυγό του, Blake Lively, εξακολουθούν να νιώθουν άσχημα για τον γάμο τους το 2012 σε μια πρώην φυτεία στη Νότια Καρολίνα.

Δες και αυτό: Blake Lively-Ryan Reynolds: Η σοβαρή εμπλοκή της Taylor Swift στη ζωή του ζευγαριού

Στο απόσπασμα αναφέρεται πως ο ηθοποιός είχε χαρακτηριστεί "υποκριτής" το 2018 μετά από μια ανάρτηση στο Twitter όπου εξέφραζε την υποστήριξή του προς την ταινία «Black Panther».

Αυτό το είδες; Ana de Armas: Ο λόγος που της απαγόρεψαν να την συνοδέψει ο Ben Affleck σε πρεμιέρα ταινίας

Ο ηθοποιός είπε πως η διοργάνωση του γάμου τους στο Boone Hall, μια πρώην φυτεία στη Νότια Καρολίνα, είναι "κάτι για το οποίο πάντα θα αισθανόμαστε βαθιά και απερίφραστα μετανιωμένοι. Είναι αδύνατον να συμφιλιωθούμε με όλο αυτό. Τότε, είχα δει έναν υπέροχο γαμήλιο χώρο, αλλά μετά είδα ένα μέρος χτισμένο πάνω σε μια συγκλονιστική τραγωδία", είπε ο ίδιος. Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως κάτι τέτοιο μπορεί να σε κάνει "να κλειστείς στον εαυτό σου ή να επαναπροσδιορίσεις πράγματα και να αναλάβεις δράση", κάτι που το ζευγάρι έχει κάνει, αφού από τότε έχουν δωρίσει αρκετά εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.