Η Kate Hudson προσπαθεί να κάνει yoga αλλά η κόρη της έχει άλλα σχέδια - Τις αγαπάμε και τις δυο πολύ

04.08.2020
Η Kate Hudson προσπαθεί να κάνει yoga αλλά η κόρη της έχει άλλα σχέδια - Τις αγαπάμε και τις δυο πολύ
Το πιο όμορφο βίντεο που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνίστριες δυο πολύ... φίλες μας!

Πρόκειται για μία από τις "φωτεινές" παρουσίες του Χόλιγουντ, με ένα από τα πιο "ειλικρινή" χαμόγελα που έχουμε δει -σαφές κληροδότημα της μαμάς Goldie Hawn, που έχει περάσει και στο μόνο, προς το παρόν, θηλυκό της επόμενης γενιάς!

H Kate Hudson μας φτιάχνει τη διάθεση. Αυτό που εκπέμπει μας αρέσει πολύ. Έχει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές σχέσεις της: τον 16χρονο Ryder που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της Chris Robinson, τον 9χρονο Bingham, με τον Matt Bellamy, τραγουδιστή των Muse και τη σχεδόν δύο ετών Rani, καρπό του έρωτά της με τον νυν σύντροφό της Danny Fujikawa.

Αυτή η μικρούλα είναι η χαρά προσωποποιημένη. Όπως είναι, εξάλλου και η μαμά και η γιαγιά της (το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε, τις αγαπάμε πολύ πολύ) Είναι "φτυστή" ο πατέρας της όμως αυτό το χαμόγελό της βγάζει στη "φόρα" τα πιο δυνατά γονίδια που πήρε και από την πλευρά της μαμάς.

Η Kate Hudson μοιράζεται συχνά εικόνες από τη ζωή της (με ή χωρίς τα παιδιά) και αυτό το βίντεο με την ίδια να προσπαθεί να κάνει την πρωινή της yoga με τη Rani -κυριολεκτικά- μέσα στα πόδια της, μας έφτιαξε τη διάθεση και θέλουμε κι εμείς να το μοιραστούμε. Ιδού: