Τζένη Καρέζη - Κώστας Καζάκος: Η σπάνια ασπρόμαυρη φωτογραφία που μας ενθουσίασε

27.07.2020
Τζένη Καρέζη - Κώστας Καζάκος: Η σπάνια ασπρόμαυρη φωτογραφία που μας ενθουσίασε
"Μαύρη" επέτειος σήμερα (27/7/2020) καθώς συμπληρώνονται 28 χρόνια από τον θάνατο της θρυλικής ηθοποιού κι εμείς θυμόμαστε μια μοναδική στιγμή με τον άντρα της ζωής της.

Τα αφιερώματα στη μνήμη της Τζένης Καρέζη διαδέχονται το ένα το άλλο σήμερα. Τη θυμηθήκαμε ξανθιά, την είδαμε σε απίθανες στιγμές με τον άντρα και τον γιο της, είδαμε ένα σπάνιο πορτρέτο της και να που είδαμε στα social media μία φωτογραφία που δεν είχαμε ξαναδεί.

Η Τζένη Καρέζη με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Κώστα Καζάκο, σε ένα στιγμιότυπο που δεν έχουμε ξαναδεί. Και μας άρεσε τόσο πολύ.

Το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε το 1966 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Κοντσέρτο για πολυβόλα» του Ντίνου Δημόπουλου, παραγωγής Φίνος Φιλμ. Ήταν συμπρωταγωνιστές και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Η σχέση τους επισημοποιήθηκε στις 5 Αυγούστου 1968, με το γάμο τους να τελείται παρουσία λίγων και αγαπημένων ανθρώπων τους. Τον επόμενο χρόνο (25 Απριλίου 1969) η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος απέκτησαν ένα γιο, τον Κωνσταντίνο Καζάκο, που ακολουθεί επίσης στα επαγγελοματικά βήματα των γονιών του. Η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος παρέμειναν μαζί ως τον πρόωρο θάνατο της το 1992.