Ο γιος του Χρήστου Δάντη πήγε φαντάρος - 20 ετών και κούκλος!

22.07.2020
Ο γιος του Χρήστου Δάντη πήγε φαντάρος - 20 ετών και κούκλος!
Ο Χριστόφορος Βλαχάκης -έτσι ονομάζεται ο γιος του Χρήστου Δάντη και της δεύτερης συζύγου του, Κατερίνας Τοπάζη- παρουσιάστηκε χθες στο στρατόπεδο όπου είχε οριστεί να ξεκινήσει τη θητεία του και ο πατέρας του, συγκινημένος τον ξεπροβόδισε.

Στον Έβρο κατετάγη ο 20χρονος Χριστόφορος, τον οποίο, φέτος γνωρίσαμε ευρύτερα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "Το Τατουάζ" [φωτό κάτω] και ο πατέρας του, Χρήστος Δάντης έκανε την εξής ανάρτηση.


"Είναι κάποιες φορές που κοιτάς φωτογραφίες και λες «ρε συ,ποτε ήσουν έτσι και τώρα στρατεύεσαι και δεν το πήρα χαμπάρι;»
Κοινώς,σήμερα Είδα τον Χριστόφορο φαντάρο...
Καλή Θητεία να χεις Χριστοφορε "

Ο γάμος του Χρήστου Δάντη με την Κατερίνα Τοπάζη ήταν ο δεύτερος και έληξε το 2003. Νωρίτερα, ο γνωστός τραγουδιστής υπήρξε παντρεμένος με τη Λίτσα Γιαγκούση και μετά έκανε άλλους δυο γάμους, έναν με τη Φλώρα Θεοδώρου και έναν με την Τζένη Βουτσινού, με την οποία έκανε ακόμη δυο παιδιά, αλλά χώρισαν το 2017.

Με την αφορμή την νέα σελίδα που άνοιξε στη ζωή του ο Χριστόφορος, ας θυμηθούμε τους γονείς του, Χρήστο Δάντη και Κατερίνα Τοπάζη να τραγουδούν μαζί "Αν" το 1995 και ας δούμε τον ίδιο σε μια πρόσφατη επαγγελματική φωτογράφηση που έκανε.