Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγινε πατέρας - Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

22.07.2020
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγινε πατέρας - Η πρώτη φωτογραφία του μωρού
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός έλληνας ηθοποιός καθώς η σύζυγός του, Λένα Δροσάκη, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Πατέρας έγινε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του. Ο γιος του γεννήθηκε πριν από λίγες ώρες και εκείνος μοιράστηκε μια φωτογραφία για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στη φωτογραφία απο το μαιευτήριο φαίνεται το ποδαράκι του νεογέννητου και η λεζάντα του "πατέρα', πια, Αλέξανδρου, συγκινεί.

"Καλώς ορισες αγόρι μας! Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου @lenakidrs κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους! "

Να τους ζήσει!

Πριν από έξι μέρες, ο γνωστός ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά του και με μία ανάρτηση εξήγησε με τα πιο γλυκά λόγια πως φέτος παίρνει το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να φανταστεί. Ιδού η λεζάντα και η φωτογραφία που μοιράστηκε:

"Εσύ και το μωρό μας που έρχεται αγάπη μου @lenakidrs είστε το δώρο μου για τα φετινά μου γενέθλια!Μεσ’το φως να είναι το κοινό μας ταξίδι στη ζωή!Σας λατρεύω καρδιά μου!44 γράφει το κόντερ και νιώθω πως ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου!!!"