Kanye West: "Η Kim προσπάθησε να με κλείσει σε ψυχιατρική κλινική"

21.07.2020
Kanye West: "Η Kim προσπάθησε να με κλείσει σε ψυχιατρική κλινική"
Οι αιχμηρές δηλώσεις μετά την προεκλογική του ομιλία

Τα πράγματα στην οικογένεια Kardashian φαίνεται πως δεν πηγαίνουν καλά, αφού ο Kanye West φέρεται να περνά ένα "μεγάλο επεισόδιο διπολικής διαταραχής", κάνοντας επίθεση στην Kris Jenner και κατηγορώντας την σύζυγο του, Kim Kardashian, πως προσπάθησε να τον κλείσει σε ψυχιατρική κλινική.

Δες και αυτό: Jessica Biel: Γέννησε το δεύτερο παιδί της χωρίς να καταλάβει κανείς ότι ήταν έγκυος

Σε αναρτήσεις που έκανε στο Twitter, ο ράπερ αποκάλυψε το σχέδιο της Kim να του παρέχει βοήθεια, 24 ώρες μετά από την περίεργη προεκλογική του καμπάνια στη Νότια Καρολίνα, κατά την οποία τοποθετήθηκε εναντίον των αμβλώσεων, έβριζε και καλούσε μέλη του κοινού στην σκηνή.

Αυτό το είδες; Renée Zellweger: Ο λόγος που έλειπε από το Hollywood για έξι χρόνια

"Η Kim προσπαθούσε να έρθει αεροπορικώς στο Wyoming με έναν γιατρό για να με κλείσει σε ψυχιατρείο όπως στην ταινία "Get Out" επειδή έκλαιγα χτες και επειδή έσωσα τη ζωή της κόρης μου", είπε ο West. Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στην πεθερά του, Kris Jenner, δημοσιεύοντας ένα μήνυμα που της είχε στείλει, στο οποίο της ζητούσε να του τηλεφωνήσει και να σταματήσει να τον αγνοεί. Σχολίασε επίσης μερικές επαγγελματικές επιλογές της Kim, υπονοώντας πως από πίσω όλα βρίσκεται η Kris, αναφέροντας πως η Kim δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στην δική της κόρη. "Ορκίζομαι στην ζωή μου πως η μαμά της North ποτέ δεν θα την φωτογράφιζε να κάνει playboy. Είμαι στο ράντσο, ελάτε να με πιάσετε", γράφει χαρακτηριστικά σε μια του ανάρτηση.

Τα μηνύματα που αφορούν την οικογένειά του και τη σύζυγό του έχουν αφαιρεθεί πλέον από το λογαριασμό του στο Twitter.