Ελένη Μενεγάκη: Οι πρωινές βουτιές με τη Μαρίνα στα Άχλα και το μήνυμα στο μπλουζάκι

21.07.2020
Ελένη Μενεγάκη: Οι πρωινές βουτιές με τη Μαρίνα στα Άχλα και το μήνυμα στο μπλουζάκι
Τις διακοπές της έχει ξεκινήσει η ελληνίδα παρουσιάστρια και, φυσικά, βρίσκεται στην Άνδρο, στο αγαπημένο της Όναρ.

Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος και η κόρη τους Μαρίνα, η οποία γιόρταζε την περασμένη εβδομάδα και με την αφορμή, η διάσημη μητέρα της μοιράστηκε μια ξεχωριστή φωτογραφία της.

Τα υπόλοιπα τρία παιδιά της παρουσιάστριας, από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, δεν φαίνονται στις τελευταίες φωτογραφίες. Ίσως είναι με τον πατέρα τους και αργότερα θα βρεθούν με τη μητέρα τους. Έστω...

Σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη κατέβηκε νωρίς για το πρωινό της μπάνιο και είχε μαζί της τη Μαρίνα (και κάποιον που τραβούσε τις φωτογραφίες, προφανώς - ίσως τον ίδιο τον Μάκη της).

Η κάμερα λοιπόν κατέγραψε τα παιχνίδια μαμάς και κόρης (και μόνης της μαμάς) στον φακό και ιδού η ανάρτηση που κέρδισε αμέτρητα θετικά σχόλια:

Ύστερα από 29 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη είπε πριν από λίγες μέρες το "αντίο" καθώς αποφάσισε να σταματήσει την τηλεόραση. Τουλάχιστον για την ερχόμενη σεζόν. Τουλάχιστον έτσι όπως την "υπηρετούσε" μέχρι τώρα.

Προς το παρόν, η ελληνίδα παρουσιάστρια θα ξεκουραστεί και θα οργανώσει σε δεύτερο σκέλος το αύριό της.

Όσο για το μήνυμα στο μπλουζάκι του τίτλου, αυτό αφορά μια προηγούμενη ανάρτηση. Την Κυριακή, η Ελένη μοιράστηκε μία φωτογραφία (πάλι από τα Άχλα, φυσικά) όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει τον ήλιο και την παραλία φορώντας ένα T-Shirt πάνω στο οποίο διακρίνουμε το μήνυμα "Κάνε αυτό που θέλεις". Μήνυμα ελλήφθη λοιπόν... Ιδού: