"Τα γυρίσματα με τον Tom Cruise ήταν εφιαλτικά"

09.07.2020
"Τα γυρίσματα με τον Tom Cruise ήταν εφιαλτικά"
Ποια ηθοποιός έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση;

Η Thandie Newton μίλησε για τις εμπειρίες της στο Hollywood σε συνέντευξη της στο Vulture, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως φοβήθηκε πολύ όταν συνεργάστηκε με τον Tom Cruise στα γυρίσματα του Mission: Impossible 2. Η 47χρονη ηθοποιός χαρακτήρισε τον Cruise ως ένα "πολύ κυριαρχικό άτομο" που "προσπαθεί πάρα πολύ για να είναι καλός άνθρωπος. Υπάρχει τεράστια πίεση και αναλαμβάνει πολλά. Και νομίζω πως έχει την αίσθηση πως μόνο αυτός μπορεί να κάνει τα πάντα τέλεια", είπε η ίδια.

Δες και αυτό: Johnny Depp: Παραδέχεται πως έπινε πολύ και πως έκανε ναρκωτικά

Η Newton αναφέρθηκε επίσης σε ένα σκηνικό που συνέβη ενώ έκαναν γύρισμα πάνω σε ένα μπαλκόνι, κατά το οποίο σύμφωνα με την ίδια, ο Cruise "δεν ήταν ευχαριστημένος" και "έγινε έξαλλος" τόσο πολύ που ζήτησε να κάνει πρόβα τις ατάκες της και εκείνη να διαβάσει τις δικές του.

"Άρχισε να θυμώνει και να μου εξηγεί πώς πρέπει να παίξω και κάποια στιγμή μου είπε να το κάνουμε πρόβα στην κάμερα. Μετά πρότεινε να κάνει εκείνος το ρόλο μου κι εγώ τον δικό του, για να μου δείξει πώς πρέπει να το κάνω. Γυρίσαμε όλη τη σκηνή με εμένα να παίζω εκείνον κι εκείνος εμένα...Ήταν ό,τι πιο άχρηστο. Με έσπρωξε ακόμα πιο βαθιά στο να συνεχίσω τα γυρίσματα σε μία κατάσταση πανικού και τρόμου κι ανασφάλειας. Ήταν μεγάλη ντροπή", είπε η ηθοποιός.

Αυτό το είδες; 41χρονος Αμερικανός ηθοποιός πέθανε μετά από μάχη με τον κορωνοϊό

"Μίλησα στον τηλέφωνο με τον Jonathan Demme (τον σκηνοθέτη) και όταν με ρώτησε πώς είναι το γύρισμα του είπα 'εφιαλτικό'. Αργότερα μου τηλεφώνησε ο Tom, εγώ νόμιζα ότι με πήρε για να απολογηθεί, αλλά εκείνος μου είπε να ξανακάνουμε τη σκηνή την επόμενη εβδομάδα. Όταν ξαναμπήκα είχα καταλάβει τι ήθελε, αλλά δεν χρειάζεται να βγάζεις από τον άλλον αυτό που θες με τέτοιο τρόπο», είπε η Newton.