Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της μετά το ατύχημα

05.07.2020
Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της μετά το ατύχημα
Η Αμαλία Κωστοπούλου αναρρώνει στο Λος Άντζελες με τη μητέρα της στο πλευρό της.

Τα νέα για το ατύχημα της Αμαλίας Κωστοπούλου έγιναν γνωστά στην Ελλάδα πριν από δυο μέρες, όμως αυτό συνέβη αρκετά νωρίτερα, όπως εξήγησε, ύστερα από τον ντόρο που προλήθηκε, ο πατέρας της, Πέτρος Κωστόπουλος.

Η Αμαλία βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο όταν ένα άλλο έπεσε επάνω τους, τραυματίστηκε, όμως τώρα είναι όλα καλά.

Στο πλευρό της Αμαλίας, η μητέρας της, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία βρίσκεται στις ΗΠΑ πάνω από 10 μέρες. Εκείνη, λοιπόν, σήμερα μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα, από το Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Δυο νεαρούς φίλους Έλληνες πόστερε η Τζένη, αφήνοντας το "ποιος, πώς και γιατί" να αιωρείται...

Ο ένας από τους δύο, βέβαια, την τρόλαρε, συνεχίζοντας "γρίφο", δίνοντας, όμως στο τέλος και την απάντηση. Και μία νέα φωτογραφία.

Πρόκειται για τον Jon V (ή Victory) όπως διαβάζουμε στις λεζάντας, κατά κόσμον, Γιάννη Βλαχογιάννη, όπως είδαμε ύστερα από λίγο... ψάξιμο.

"Και όλο αναρωτιούνται", γράφει στο repost της ανάρτησης της Τζένης Μπαλατσινού ο Jon V και κάνει τη δική του αμέσως μετά.


Ο νεαρός επιχειρηματίας, συν-ιδρυτής εταιρειών όπως BugSense, AgentRisk και EvaML, εξήγησε ότι με την Τζένη μίλησαν για startupps, το Χόλιγουντ και την Ελλάδα. Στη φωτογραφία που μοιράστηκε βλέπουμε και την Τζένη Μπαλατσινού, όχι όμως τον άνθρωπο που αγκαλιάζει εκείνη. Υποθέτουμε όμως ότι πρόκειται για την Αμαλία, η οποία, ενδεχομένως δεν έχει ακόμη διάθεση για πόζες...

Στη σελίδα Jenny Balatsinou Page όμως στο Facebook είδαμε πριν από λίγο την πρώτη φωτογραφία της Αμαλίας να χαλαρώνει στο μπαλκόνι. Ιδού και περαστικά.