Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα της κόρης του - Η Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό της

03.07.2020
Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα της κόρης του - Η Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό της
Ο πατέρας της Αμαλίας βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Η είδηση για το αυτοκινητιστικό ατύχημα της κόρης του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού απασχολεί ιδιαίτερα τα ΜΜΕ αλλά και το κοινό, τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με το αρχικό ρεπορτάζ, η νεαρή κοπέλα επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο πάνω στο οποίο έπεσε ένα άλλο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει η ίδια, να υποβληθεί σε δύο χειρουργεία και τελικά να είναι αρκετά καλύτερα, καθώς κάποια στιγμή υπήρξαν μέχρι και φόβοι για το αν περπατούσε ξανά.

Και όλα αυτά, στην Αμερική, στο Λος Άντζελες όπου ζει τα τελευταία χρόνια.

Πριν από λίγο, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα -εκπομπή που ήταν και η τελευταία για τη φετινή σεζόν, για την ιστορία- ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε όλα όσα έμαθε για το θέμα, ύστερα από τηλεφώνημα που είχε με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ακούσαμε, λοιπόν, ότι το ατύχημα έγινε πριν από 13 μέρες και ότι η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε δίπλα στην κόρη της δυο μέρες αργότερα.

"Εμένα ο Πέτρος Κωστόπουλος μου είπε πως η Αμαλία έκανε μία ελαφριά εγχείρηση, ορθοπεδική», συνέχισε ο Νίκος Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι "αυτή τη στιγμή το παιδί είναι ήδη με πατερίτσες. Χθες περπάτησε πρώτη μέρα. Υπήρχε έντονη ανησυχία».

Όσο για το πώς έγινε το ατύχημα; Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε στον Νίκο Γεωργιάδη ότι βρισκόταν πέντε άτομα στο αυτοκίνητο και η Αμαλία καθόταν στο πίσω κάθισμα, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο παραβίασε το stop.

"Σύμφωνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο η Αμαλία είναι στο ξενοδοχείο όπου μένει η μητέρα της και θα πάει σπίτι της μέχρι την Κυριακή. Είναι ήδη σε πολύ καλή διάθεση", ολοκλήρωσε ο δημοσιογράφος. Από εμάς, περαστικά και σιδερένια.