Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε πλαστική επέμβαση κρυφά από τον Σπυρόπουλο!

13.06.2020
Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε πλαστική επέμβαση κρυφά από τον Σπυρόπουλο!
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν το απόλυτο σύμβολο λάμψης και ομορφιάς. Η εθνική μας σταρ συντήρησε την εικόνα της ως το τέλος και βεβαίως έκανε όλα όσα έπρεπε για να μένει νέα και όμορφη.

Η καλή φίλη της ηθοποιού, Μαρλέν Καρρέρ είχε κάνει σημαντικές αποκαλύψεις στην Αλεξάνδρα Τσόλκα που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Espresso. Μεταξύ αυτών και μία άγνωστη ιστορία από την περίοδο που η Αλίκη διατηρούσε σχέση με τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Διαβάστε παρακάτω το απόσπασμα που είδε το φως της δημοσιότητας:

«Η Βουγιουκλάκη είναι για εκείνην η αδελφή που δεν είχε. Μαζί λένε ψέματα στον Σπυρόπουλο για να πάει η Αλίκη κρυφά στην Ισπανία για πλαστική. Ο χειρουργός αρνείται να κάνει την επέμβαση. Δεν έχει πρόβλημα. Κρύβεται, τάχα πως είναι στο Λονδίνο, στο σπίτι της Μαρλέν, για να μην την πάρει είδηση ο Κώστας.

Γελάνε λέγοντάς του ψέματα. Η Μαρλέν τη θυμάται να κυκλοφορεί άβαφη με τζιν.Δεν ξεπέρασε ποτέ τον θάνατό της. Άλλωστε όταν πέρασε η εποχή που ο μπάτλερ με λιβρέα και λευκό γάντι έφερνε στη Μαρλέν σε ασημένιο δίσκο δεσμίδες από χιλιάρικα, η Αλίκη και η Μελίνα τη βοήθησαν να ξεκινήσει από την αρχή.