Νίκος Μουτσινάς: "Έχω ξεκινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσω"

04.06.2020
Νίκος Μουτσινάς: "Έχω ξεκινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσω"
Όσα εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε μεταξύ άλλων, για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί μέσω υιοθεσίας.

Δες και αυτό: Ρώτησαν την Αλίκη Κατσαβού για το θέμα με τα κληρονομικά του Κώστα Βουτσά και ιδού τι απάντησε

Ο 42χρονος παρουσιαστής ρωτήθηκε για τη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί και για το εάν έχει αρχίσει να κάνει ενέργειες για να τα καταφέρει, απάντησε πως πρόκειται για μια διαδικασία πολλά και δύσκολα πρακτικά βήματα, αλλά παραδέχθηκε πως έχει κάνει ραντεβού. Αφού εξήγησε ποια είναι η εξονυχυστική διαδικασία υιοθεσίας, δήλωσε πως πιστεύει πως όλοι θα έπρεπε να περνάνε τις συγκεκριμένες εξετάσεις, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε: "Δεν είναι όλοι για γίνουν γονείς".

Αυτό το είδες; «Η Νατάσα Θεοδωρίδου γεννήθηκε το 1940 στη Βόρειο Ελλάδα - Μόλις είχαν εισβάλει στη χώρα οι Γερμανοί»

Όταν ο Αρναούτογλου ρώτησε το Μουτσινά εάν για να υιοθετήσει κάποιος πρέπει να έχει σύντροφο ή όχι, ο Μουτσινάς απάντησε πως δεν έχει καμία σημασία. Σε ό,τι αφορά την ηλικία του παιδιού, παραδέχθηκε πως οι περισσότεροι προτιμούν να υιοθετούν το παιδί σε αρκετά μικρή ηλικία, έτσι ώστε να είναι περισσότερο δεκτικό στη νέα ανατροφή.