Brian Austin Green: "Λύγισε" μιλώντας δημόσια για τον χωρισμό από τη Megan Fox και το... τρίτο πρόσωπο

19.05.2020
Brian Austin Green: "Λύγισε" μιλώντας δημόσια για τον χωρισμό από τη Megan Fox και το... τρίτο πρόσωπο
Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Hollywood δεν είναι πια μαζί. Δεν είναι ο πρώτος χωρισμός τους, μόνο που αυτή τη φορά, οι τίτλοι τέλους φαίνεται να έπεσαν οριστικά

H Megan Fox και ο Brian Austin Green έχουν τρεις γιους μαζί, τους οποίους, όπως έχουν δηλώσει αμφότεροι, μεγαλώνουν χωρίς φύλο, τον 8χρονο Noah Shannon, τον 6χρονο Bodhi Ransom και τον 4 ετών Journey River.

Όπως και η Charlize Theron, η οποία έχει αποκαλύψει πως ανεξάρτητα από το τι νόμιζε εκείνη, ο γιος της ήταν, τελικά, κόρη -όπως της φανέρωσε ο ίδιος- έτσι και το διάσημο ζευγάρι των αμερικανών ηθοποιών αποφάσισαν να μη θεσουν τα στενά όρια των δύο φύλων καθώς τα παιδιά τους μεγάλωναν.

Από εδώ και πέρα όμως, φαίνεται ότι θα τα μεγαλώνουν χώρια.

Ύστερα από 10 χρόνια γάμου, ο Green, o οποίος έγινε διάσημος μέσα από τη σειρά "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, αποκάλυψε ότι με τη Megan δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν τις αποστάσεις τους και να δουν που θα τους βγάλει.

Μιλώντας σε podcast, ο Green εξήγησε ότι ύστερα από τρεις εβδομάδες γυρισμάτων στον εξωτερικό, η Fox επέστρεψε πολύ αλλαγμένη. Πήρε λίγο χρόνο και του είπε πως, μάλλον ο εαυτός της της αρέσει περισσότερο όταν δεν είναι μαζί του και θα ήθελε να το εξετάσει αυτό λίγο καλύτερα.

Διάβασε και αυτό: Megan Fox: Αγνώριστη από τις πλαστικές, ακόμη μία φορά [photos]

Ο Brian ήξερε ότι σοβαρολογούσε καθώς λίγες μέρες νωρίτερα, το είχε δει στον ύπνο του (!) οπότε δεν έφερε καμία αντίρρηση. Αντίθετα. Σεβάστηκε τελείως την απόφασή της και από κοινού αποφάσισαν να ζήσουν χωριστά, όμως να συνεχίσουν να στηρίζουν την πολύ όμορφη οικογένεια που έφτιαξαν με κοινές διακοπές, γιορτές και τα σχετικά.

Στο τέλος, και αφού η φωνή του "ράγισε" δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες, ο Green ξεκαθάρισε ότι "θα δουν πώς θα εξελιχθεί", μην αποκλείοντας ολοκληρωτικά την όποια επανασύνδεση στο μέλλον.

Όσο για το τρίτο πρόσωπο που φημολογείται ως "η πέτρα του σκανδάλου"; Ο Green απάντησε πως ο μουσικός Machine Gun Kelly (γιατί περί αυτού πρόκειται - φωτό κάτω) είναι απλά φίλος της Megan. "Μέχρι στιγμής" τόνισε ο ίδιος. Τα υπόλοιπα θα δείξουν.