"Έζησα τον θρήνο της ζωής μου όταν συνεργάστηκα με την Αλίκη - Ήταν τραυματική εμπειρία"! [Βίντεο]

19.05.2020
"Έζησα τον θρήνο της ζωής μου όταν συνεργάστηκα με την Αλίκη - Ήταν τραυματική εμπειρία"! [Βίντεο]
Λέει “ναι, είναι καλή, είναι ταλαντούχα, όμορφη, είναι αυτό που θέλω, αλλά είναι ξανθιά, να την βάψετε μελαχρινή”.

Για τις μεγάλες συνεργασίες της ζωής της μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου και την Αλίκη Βουγιουκλάκη κάνοντας ένα μοναδικό flash back στην καριέρα της εκπομπής Dot.

Όλα όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ρένα Βλαχοπούλου.

Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε αποκαλύψεις για τη συμμετοχή της στην ταινία “Το πιο λαμπρό αστέρι”. Σε αυτή την ταινία, η Μαρία Ιωαννίδου, αν και ξανθιά, εμφανίζεται με μαύρα μαλλιά, κάτι που, όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν απαίτηση της Αλίκης. Η ηθοποιός εξήγησε πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη έβαζε όρο σε κάθε της ταινία να μην υπάρχει καμία άλλη ξανθιά ηθοποιός.

Όλα όσα είπε:

«Ήμουν ο… καρπαζοεισπράκτορας της Ρένας Βλαχοπούλου, το τι καρπαζιά έχω φάει… Η Ρένα ήταν πολύ καλός άνθρωπος, με πρόσεχε πάρα πολύ, με αγαπούσε, αλλά με μάλωνε τρελά. Κάθε μέρα που είχαμε γύρισμα, κάναμε προηγουμένως τις πρόβες, έπρεπε να κρατάω δέκα τσιχλόφουσκες για τις πρόβες και για το γύρισμα. Μια μέρα δεν τις είχα, τις ξέχασα. Το τι άκουσα από τη Ρένα Βλαχοπούλου δεν λέγεται. «Δεν είσαι επαγγελματίας» και να η μία καρπαζιά από εδώ και να η άλλη από εκεί…

Με έσπρωχνε, μου έλεγε “δεν θα γίνεις ποτέ επαγγελματίας, δεν θα γίνεις ποτέ καλή ηθοποιός”. Και με στέλνει τέσσερα τετράγωνα, καλοκαίρι ήταν, μέσα στο λιοπύρι, να αγοράσω τσιχλόφουσκες. Πάω, τις αγοράζω και πάμε να κάνουμε την πρόβα και από τη λαχτάρα μου και από το στρες που είχα επειδή με μάλωσε προηγουμένως, κάνω μια μεγάλη φούσκα και μου πασαλείβει πρόσωπο και μαλλιά και με καθάριζαν μια ολόκληρη μέρα και το γύρισμα δεν έγινε ποτέ το συγκεκριμένο.

Κάναμε το γύρισμα με αεροπλάνο που μας έδωσε ο Αλέξανδρος Ωνάσης, εκεί ήταν το ατελείωτο γέλιο και το ατελείωτο κλάμα διότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο το γύρισμα. Το τι τραβήξαμε μέσα στο αεροπλάνο… Ίσα ίσα που χωρούσαμε και έπρεπε να μπει μέσα και ο πιλότος και ο σκηνοθέτης, ο Δαλιανίδης. Κάποια στιγμή πέσαμε σε κενά αέρος και έβαλε τα κλάματα ο Χρόνης.

Η Αλίκη δεν ήθελε άλλη ξανθιά στις ταινίες της, ήταν όρος της ότι η μόνη ξανθιά θα ήταν εκείνη. Εγώ ήμουν ένα καστανόξανθο κοριτσάκι και όταν με είδε ανατρίχιασε και είπε “όχι, δεν θα παίξει, είναι ξανθιά”. Λέει “ναι, είναι καλή, είναι ταλαντούχα, όμορφη, είναι αυτό που θέλω, αλλά είναι ξανθιά, να την βάψετε μελαχρινή”. Μιλάμε ήταν ο θρήνος της ζωής μου γιατί ήμουν χάλια. Ήταν τραυματική εμπειρία αυτό με την Αλίκη», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.