Η Gwyneth Paltrow μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες της κόρης της - 16 ετών και κούκλα η Apple

15.05.2020
Η Gwyneth Paltrow μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες της κόρης της - 16 ετών και κούκλα η Apple
Γενέθλια είχε χθες η νεαρά και η διάσημη μητέρα της τη γιορτάζει δημόσια με τρεις ξεχωριστές φωτογραφίες και μερικά γλυκύτατα λόγια.

16 χρόνια ζωής συμπλήρωσε χθες (14 Μαΐου 2020) η κόρη της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin και είδαμε τρεις νέες φωτογραφίες της που δείχνουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

Η διάσημη μαμά φωτογραφίζει την κόρη της, Apple, στον καναπέ, μοιράζεται τις φωτογραφίες μαζί με γλυκύτατα λόγια αγάπης.

Δεν το πιστεύω ότι γράφω πραγματικά αυτές τις λέξεις αλλά ευτυχισμένα 16α γενέθλια λατρεμένο μου παιδί. Είσαι το φως της καρδιάς μου και αγνή χαρά. Είσαι παμπόνηρη και έχεις την καλύτερη, πιο έξυνπη αίσθση του χιούμορ. Λατρεύω που είμαι η μαμά σου. Απολαμβάνω απίστετα τις βραδινές κουβεντούλες μας. Μαθαίνω τι έχεις στο μυαλό σου. Εργάζεσαι πολύ σκληρά για να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μητέρα σου, εσύ όμορφη, ευγενική νεαρή γυναίκα. Σ' ευχαριστώ που με διάλεξες! Σε λατρεύω μέχρι τον ουρανό και ακόμη παραπέρα. Λυπάμαι που έχεις γενέθλια κάτω σε αυτές τις συνθήκες, αλλά όπως κάνεις πάντα, σίγουρα θα βρεις το καλύτερο και σε αυτή την περίπτωση 💝

Χρόνια πολλά και από εμάς.