Η Gigi Hadid μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη και τις... λιγούρες της [video]

01.05.2020
Η Gigi Hadid μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη και τις... λιγούρες της [video]
Δεν πρόλαβε να το ανακοινώσει όπως ήθελε εκείνη, όμως τώρα που όλοι ξέρουν το μυστικό της, η 25χρονη καλλονή μοιράζεται κι άλλες πληροφορίες. Και ξεκίνησε από το show του Jimmy Fallon, ο οποίος, συνεχίζει τις εκπομπές του εν μεσω καραντίνας, από το σπίτι!

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η μητέρας της, Yolanda, επιβεβαίωσε ήδη την είδηση και χθες το βράδυ, η ίδια η μέλλουσα μανούλα μίλησε για τις χαρές της on camera.

Από το ράντσο της οικογένειας Hadid στην Πενσυλβάνια όπου περνούν την περίοδο της καραντίνας, η Gigi μίλησε στον Jimmy Fallon και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της -όχι ότι προσπαθούσε δηλαδή!!!!

Πανέμορφη, λαμπερή, ευτυχισμένη (αν και υπερβολικά "ντυμένη" για εσωτερικό πλάνο, το οποίο, όμως αντιλαμβανόμαστε καθώς σίγουρα το διάσημο μοντέλο θα έχει ήδη διαπραγματευτεί τις πρώτες εικόνες της εγκυμοσύνης της με κάποιο περιοδικό -ή έστω θα θέλει να τις μοιραστεί η ίδια όταν θελήσει) η Gigi παραδέχτηκε ότι απολαμβάνουν κάθε στιγμή και ότι λιγουρεύεται αστασμάτητα... bagels! Μίλησε επίσης για την έκπληξη που ένιωσε όταν είδε την τούρτα της που ήταν ένα γιγάντιο bagel από τα χέρια του αγαπημένου της Chef. Έκλαιγε συνέχεια... Όντως. Ιδού το απόσπασμα.