George Clooney: Στο κόκκινο χαλί με την Amal και τη μητέρα της - Κάτι ήταν παράξενο όμως [photos]

16.05.2019
George Clooney: Στο κόκκινο χαλί με την Amal και τη μητέρα της - Κάτι ήταν παράξενο όμως [photos]
Με σύζυγο και πεθερά στο κόκκινο χαλί ο Clooney, αλλά...

Από πρεμιέρα σε πρεμιέρα βρίσκεται αυτό τον καιρό ο George Clooney προωθώντας τη νέα του ταινία με τίτλο "Catch 22". Στο πλευρό του πάντα η σύζυγός του, Amal, κομψή και... απαστράπτουσα κάθε φορά.

Στην πιο πρόσφατη εκδήλωση όμως, στο Λονδίνο, το διάσημο ζεύγος έγινε... τριπλέτα καθώς συνοδευόταν από τη μητέρα της Amal, Baria Alamuddin σε μια σπάνια, κοινή, επίσημη εμφάνιση.

Μητέρα και κόρη μοιάζουν πολύ, τόσο ως προς τα χαρακτηριστικά του προσώπου, όσο και ως προς το στυλ και τη φινέτσα -αν και στη συγκεκριμένη εκδήλωση, η Baria ήταν κάπως πιο... loud στην επιλογή outifit.

O George και η Amal πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί και στη συνέχεια στο πλάνο έβαλαν και την Baria η οποία έδειχνε να το απολαμβάνει στο έπακρον.

Όμως σε όλες τις φωτογραφίες των τριών τους που είδαμε από τη στιγμή αυτή οι τρείς τους δεν φάνηκε να... επικοινωνούν σε κανένα σημείο.

Το ζεύγος χέρι χέρι και η πεθερά δίπλα, σαν απλά να στέκονται στη σειρά. Σχεδόν δεν αντάλλαξαν ματιά... Μέχρι που η Amal της είχε γυρίσει και την πλάτη της μητέρας της.

Φυσικά και ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν έχει λογική. Αφενός οι σχέσεις του ζεύγους με την κυρία Alamuddin λέγεται ότι είναι άψογες, αφετέρου, δεν θα είχε νόημα να προσκληθεί η Baria στην εκδήλωση και να αποφασιστεί κοινή πόζα αν υπήρχε "θέμα".

Προφανώς πρόκειται για αμηχανία της στιγμής και δεν κρύβεται κάτι άλλο εκεί.

Με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε και τον αντίποδα: Κάνε κλικ ΕΔΩ να θυμηθείς τη στιγμή που ο Bradley Cooper πόζαρε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη σύντροφό του, Irina Shayk και τη μητέρα του.