Ο Vincent Cassel έγινε πατέρας ξανά - Το παράξενο όνομα του μωρού

20.04.2019
Ο Vincent Cassel έγινε πατέρας ξανά - Το παράξενο όνομα του μωρού
Η κατά 30 χρόνια νεότερη σύζυγός του τού χάρισε ακόμη μια κόρη. Ο 52χρονος γάλλος σταρ έχει ακόμη δύο κόρες από τον γάμο του με τη Monica Bellucci.

Μία ανάρτηση που έκανε χθες ο Vincent Cassel -μάλλον- αποκάλυψε τη γέννηση της τρίτης του κόρης. Η 22χρονη σύζυγός του, Tina Kunakey, η οποία πρόσφατα πόζαρε ολόγυμνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πρέπει να έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, που μάλλον είναι κορίτσι.

Και χρησιμοποιούμε αυτό τον τόνο μεταφέροντας την είδηση καθώς δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένη και στηρίζεται, προς το παρόν, μόνο στην ερμηνεία του συγκεκριμένου ποστ.

"H Amazonie γεννήθηκε" γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που βλέπετε στη συνέχεια και την οποία μοιράστηκε χθες ο Cassel με τα ΜΜΕ να συμπεραίνουν -και όχι αδίκως, θα λέγαμε- ότι μιλά για τη θυγατέρα του και αποκαλύπτει το όνομα που της έδωσαν θέλοντας, προφανώς, να τιμήσουν τη Βραζιλία η οποία τους "φιλοξενεί" τα τελευταία χρόνια.

Διάβασε επίσης: Vincent Cassel: Ντύθηκε ξανά γαμπρός ο πρώην της Bellucci - Κούκλα η κατά 30 χρόνια νεότερη νύφη [photos]

Μεταδίδουμε λοιπόν την είδηση με επιφύλαξη και αναμένουμε μια επιβεβαίωση για τα "συγχαρητήρια".