Η Έλενα Τσαβαλιά μιλά πρώτη φορά δημόσια για την αποχώρησή της από το ΟPEN [video]

02.04.2019
Η Έλενα Τσαβαλιά μιλά πρώτη φορά δημόσια για την αποχώρησή της από το ΟPEN [video]
Ύστερα από μόλις μία εβδομάδα, η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή απόχώρησε από την εκπομπή "Μεσημεριάτικα" που παρουσίαζε. Τώρα εξηγεί το γιατί.

Πολλά γράφτηκαν, πολλά ειπώθηκαν για την αποχώρηση της Έλενας Τσαβαλιά από την εκπομπή "Μεσημεριάτικα".

Η ίδια μέσω ανάρτησης στα social media πήρε θέση άμεσα, όμως ένιωσε πως ήρθε η στιγμή να μιλήσει κιόλας δημόσια γι' αυτό.

Και επέλεξε να το κάνει μέσω της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου" του Star.

Κάθισε απέναντι στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, λοιπόν η Έλενα Τσαβαλιά και αφού επιβεβαίωσε ότι έχον γυριστεί ήδη τέσσερις εκπομπές οι οποίες, λογικά, θα προβληθούν, μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

Είπα ναι γιατί αυτό το πράγμα μου ακούστηκε πάρα πολύ ενδιαφέρον, δεν θα έλεγα ναι σε άλλη περίπτωση. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση, όμως εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να ξέρω την αλήθεια στο 100%. Πες μου την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή και αν εγώ αποφασίσω να τη στηρίξω, θα τη στηρίξω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, αλλά τη θέλω ολόκληρη για να μπορέσω να το κάνω αυτό. Είμαι σαφέστατη νομίζω. Δεν θέλω να επεκταθώ, είμαι σαφέστατη! Πες την μου ολόκληρη κι εγώ μαζί σου. Όταν κάτι σταματάει, πάντα δεν είναι ευχάριστο, ούτε για σένα, ούτε για τους άλλους, ούτε για κανέναν θεωρώ. Σαφώς δεν είναι ευχάριστο, αλλά όταν κάτι δεν πάει έτσι όπως το θέλεις

Ιδού και όλο το απόσπασμα