Hilary Duff: Το συγκινητικό βίντεο όπου η κόρη της την αγκαλιάζει, λίγα λεπτά μετά τη γέννησή της στο σπίτι

27.03.2019
Hilary Duff: Το συγκινητικό βίντεο όπου η κόρη της την αγκαλιάζει, λίγα λεπτά μετά τη γέννησή της στο σπίτι
Μια πολύ προσωπική στιγμή μοιράστηκε η γνωστή τραγουδίστρια

Έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε που η Hilary Duff γέννησε το κοριτσάκι της, την Banks, και είπε να το γιορτάσει με ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram για τους fans της, λιώνοντας μας στην κυριολεξία. Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που κρατάει για πρώτη φορά στα χέρια το μωρό της αμέσως μετά τη γέννα στο σπίτι της.

«Αναρωτιόμουν για πολύ καιρό αν θα μοιραστώ ποτέ αυτό το βίντεο, καθώς είναι εξαιρετικά προσωπικό», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα κάτω από κλιπ της όπου κρατάει το νεογέννητο μωρό της, λίγο μετά τη γέννηση του σε μια φουσκωτή πισίνα στο σπίτι της .

Στο βίντεο, η Hilary κρατά τη Banks και το μωρό φαίνεται να αγγίζει με τα μικροσκοπικά χεράκια του τη μητέρα του. «Ήταν τόσο υπέροχο και συγκλονιστικό ότι μετά τη γέννηση του κοριτσιού μου αγκαλιαστήκαμε ... για πρώτη φορά», θυμάται η Hilary. «Στο μυαλό μου, θέλω να πιστεύω ότι έλεγε:" Καλά τα πήγες, μαμά”».

Η Hilary Duff ευχαρίστησε επίσης όσους ήταν παρόντες εκείνη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένου του συντρόφου της Matthew Koma.

«Τα καταφέραμε μαζί», έγραψε. «Ο Matt μου έδωσε μια τέτοια ασφαλή, ήρεμη δύναμη, η μαμά και η αδελφή μου ήταν εκεί για να με εμψυχώνουν και βέβαια οι άγγελοι μου για να βεβαιωθούν ότι όλα πάνε καλά και ο μεγάλος αδελφός της Banks (κάτω χωμένος στα Legos του)».

Έγραψε επίσης πόσο «δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η μέρα ήταν μόλις πριν από πέντε μήνες».

Παρόλο που γέννησε το πρώτο της παιδί, τον 7χρονο Luka, σε νοσοκομείο, έδειξε να είναι ευχαριστημένη από την εμπειρία της γέννας στο σπίτι της.