Gwyneth Paltrow: Για ποια φωτογραφία τους που μοιράστηκε τη μάλωσε η κόρη της;

27.03.2019
Gwyneth Paltrow: Για ποια φωτογραφία τους που μοιράστηκε τη μάλωσε η κόρη της;
Mπορεί να είναι μια σούπερ σταρ του Χόλιγουντ και γκουρού του lifestyle, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση την έφηβη κόρη της. Και εκείνη να αντιδράσει!

Η Gwyneth, λοιπόν, έλαβε ένα μήνυμα από την 14χρονη κόρη της Apple όταν δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία που τις δείχνει μαζί σε ένα ski lift κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών τους.

Η Paltrow έβαλε κάτω από τη φωτογραφία κάποια emoji όπως ένα μήλο, πέδιλα του σκι και μια κόκκινη καρδιά. Αλλά η Apple της το χάλασε σχολιάζοντας: «Μαμά το έχουμε συζητήσει αυτό».

«Δεν μπορείς να δημοσιεύεις τίποτα χωρίς τη συγκατάθεσή μου», έγραψε, για να λάβει την απάντηση: "Δε φαίνεται καν το πρόσωπό σου"!

Και όντως, Apple φορούσε γυαλιά σκι και κράνος, αλλά η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της είναι εμφανής. Η Paltrow κρατά συνήθως την Apple και τον Μoses μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως και ο μπαμπάς τους, ο Chris Martin των Coldplay.

Παρόλο που είναι γνωστό ότι το διάσημο ζευγάρι δεν ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών του στα social media, η σταρ του Χόλιγουντ γιόρτασε πέρυσι την Αμερικανική Εθνική Ημέρα Κόρης, με μια υπέροχη φωτογραφία της Apple στο Instagram με τη λεζάντα: «Happy #nationaldaughtersday Apple Martin, είναι σαν να σε δημιούργησα από ένα όνειρο, μου έφτιαξες τη ζωή μου». [φωτό στην αρχή του θέματος]

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησε πρόσφατα ότι η Paltrow θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη στη μαύρη κωμωδία του Netflix, The Politician.

Η σειρά γράφτηκε από τους Brad Falchuk -νυν συζύγου της Paltrow, για την ιστορία- και Ryan Murphy και θα πρωταγωνιστήσουν επίσης η Bette Midler, η Jessica Lange του American Horror Story και η Lucy Boynton του Bohemian Rhapsody.

Διάβασε επίσης: Gwyneth Paltrow: Το φωτογραφικό άλμπουμ του φαντασμαγορικού γάμου της

Σε σχετική ανάρτησή της, η ηθοποιός καμάρωσε για τον αγαπημένο της ως εξής: «Μόνο ο @ bradfalchuk και η έξυπνη γραφή του θα μπορούσαν να με φέρουν πίσω στην καθημερινή δουλειά. Το The Politician ξεκινά στο @netflix στις 27 Σεπτεμβρίου (στα γενέθλιά μου!)»